Grevinne Alexandra:

Avslører ny kjæreste

Lykken smiler for grevinne Alexandra.

AVSLØRER: Grevinne Alexandra har fått seg ny kjæreste. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
AVSLØRER: Grevinne Alexandra har fått seg ny kjæreste. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Grevinne Alexandra (56), kanskje best kjent for mange som prins Joachim av Danmarks (51) ekskone, har funnet lykken på ny.

Det bekrefter grevinnens presserådgiver Helle Von Wildenrath Løvgreen overfor danske BT onsdag ettermiddag.

- Det er korrekt at Grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen har sett hverandre gjennom en lengre tid, men grevinnen har ingen ytterligere kommentarer til forholdet, sier Løvgreen.

Ifølge avisa har Nicolai Peitersen oppholdt seg i Kina i en årrekke, hvor han har stiftet virksomheten Wikifactory. I februar fortalte han imidlertid at han ville flytte bedriften til København.

Det nye paret skal ifølge BT ha tilbrakt tid sammen denne våren mens Peitersen har vært i Danmark. Grevinnen har kjent Peitersens bror Alexander Peitersen i mange år, men skal ha truffen sin utkårede nylig.

To skilsmisser

Grevinnen har som nevnt tidligere vært gift med prins Joachim av Danmark i ti år fra 1995 til 2005. Eksparet fikk sønnene Nikolai (21) og Felix (18) sammen.

To år etter den kongelige skilsmissen var et faktum, giftet Alexandra seg på nytt. Denne gangen med den langt yngre fotografen Martin Jørgensen (43).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer