Birgit Skarstein:

Avslører ny kjæreste

Har funnet kjærligheten på ny.

LYKKEN SMILER: Birgit Skarstein bekrefter at hun har fått ny kjæreste. Foto: Espen Solli
LYKKEN SMILER: Birgit Skarstein bekrefter at hun har fått ny kjæreste. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august tok Birgit Skarstein (32) gull i Paralympics i Tokyo, noe som naturligvis fikk massiv oppmerksomhet her til lands.

Nå avslører den sprudlende roeren at også lykken smiler på privaten. Hun har nemlig fått ny kjæreste.

Det kommer fram i et intervju med iLevanger.

- Kjæresten min skal ut i turnus om et par år og jeg har lansert ideen for at han kan søke seg turnusplass i Levanger - og han var ikke fremmed for saken. Så det diskuteres om det kan bli aktuelt å flytte hjem igjen, sier hun til avisa.

Skarstein har ikke bodd i Levanger siden 2009, men innrømmer altså overfor avisa at hun ikke er fremmed for å flytte tilbake. Det er ikke kjent hvem hennes utkårede er.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Birgit Skarstein, foreløpig uten hell.

HJMME HOS: Birgit Skarstein er blant deltakerene i denne ukens episoder av «4-stjernes middag», og der viser hun frem hjemmet. Video: Discovery+ Vis mer

- Ikke på utkikk

Det var i november i 2019 at Skarstein delte nyheten om at hun og sin daværende forlovede Martin Sletten hadde valgt å gå fra hverandre.

«Det kjennes litt rart å skrive dette, men for å unngå misforståelser er det greit å fortelle det selv», åpnet idrettsprofilen et innlegg på Instagram.

32-åringen fortalte videre at de to skiltes som venner.

I Iselin Guttormsens podkast «G-Punktet» fortalte Skarstein i februar at hun ikke var klar for noe nytt forhold «per dags dato», og beskrev singeltilværelsen som deilig.

Skarstein har tidligere fortalt overfor Dagbladet at timeplanen ikke har gitt noe rom for dating.

- Jeg har heller ikke vært på utkikk. Jeg har ikke tid til noe annet for øyeblikket, og det er jeg komfortabel med, sa hun i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer