Fyrstinne Charlene:

Avslører ny operasjon

Tvillingmora åpner seg om sykdomsforløpet og avslører at hun ikke kan reise hjem til familien i Europa før til høsten.

ALENE: Charlene har i lang tid oppholdt seg i Sør-Afrika uten både ektemann og barn. Foto: People Picture / SplashNews / NTB
ALENE: Charlene har i lang tid oppholdt seg i Sør-Afrika uten både ektemann og barn. Foto: People Picture / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I tre måneder har fyrstinne Charlene (43) av Monaco nå oppholdt seg i hjemlandet Sør-Afrika uten ektemann fyrst Albert (63), og barna Gabriella og Jaques (6).

Hun dro dit i utgangspunktet for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn, men i slutten av mai ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon - og måtte derfor utsette tilbakereisen.

Spekulasjoner rundt ekteskapsproblemer begynte raskt å florere, men disse ryktene slo Charlene tilbake mot i juli.

Blir til slutten av oktober

Nå kommer 43-åringen med en ny oppdatering rundt sykdomsforløpet, der hun blant annet avslører at hun må gjennom nok en operasjon.

- Jeg var opprinnelig ment å være her i ti til tolv dager, men dessverre fikk jeg problemer med å utlikne ørene og slik fant legene ut at jeg har en ganske alvorlig bihulebetennelse. Det tar tid å finne ut av problemet mitt, forklarte hun til programleder Mandy Wiener på sørafrikansk radio fredag, ifølge People.

- Jeg kan ikke tvinge fram en friskmelding - så derfor er jeg strandfast i Sør-Afrika til slutten av oktober, la hun til.

IKKE REVERS: Prins Albert fant ikke reversen på golfbilen da bursdagsfølget skulle kjøre til hotellet. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Til tross for at fyrstinnen altså snart skal gjennom nok en operasjon og i tillegg må belage seg på tre nye måneder i hjemlandet, så har hun det etter forholdene fint.

- Jeg føler meg bra, sa Charlene, men innrømmet samtidig at det har vært tøft ikke å være sammen med familien på flere måneder.

- Dette er faktisk den lengste perioden jeg noen gang har vært borte fra Europa og barna mine.

- Sitter bare og venter

Tidligere denne måneden delte hun med følgerne sine på Instagram at hun snakker med barna via FaceTime nesten hver dag.

I begynnelsen av juni besøkte også fyrst Albert og tvillingene henne, og de planlegger å besøke henne igjen etter at den neste operasjonen er over, skriver People.

- Som jeg sa, jeg sitter egentlig bare og venter. Jeg kan ikke forutse hvordan rekonvalensen kommer til å gå. Men ja, jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kan tilbringe sommeren sammen med barna mine i Europa, delte Charlene videre i radiointervjuet, ifølge nettstedet.

Som nevnt har fyrstinnens lange opphold borte fra familien resultert i rykter om ekteskapsproblemer med fyrst Albert. Dette gikk hardt innpå 43-åringen.

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn utrolig mye. Det som har vært tyngst, som legeteamet sa, var at jeg ikke fikk reise hjem til vår ti års bryllupsfeiring, fortalte hun i et intervju med Channel24, gjengitt av Billedbladet, i starten av juli.

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke, og uten hans kjærlighet og støtte ville jeg ikke ha kommet meg gjennom disse smertefulle månedene, fortsatte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer