Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Avslører nye planer

- Føltes riktig å ta steget nå, sier influenser Kristin Gjelsvik.

VELDIG MOTIVERT: Kristin Gjelsvik forteller at hun er veldig motivert til å ta fatt på et nytt kapittel. Foto: Privat
VELDIG MOTIVERT: Kristin Gjelsvik forteller at hun er veldig motivert til å ta fatt på et nytt kapittel. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Etter fire år i Oslo avslørte kjendisparet Kristin Gjelsvik (35) og Dennis Poppe (31) i januar 2020 at de skulle selge leiligheten sin på Grünerløkka.

Paret fikk sønnen Falk (3) året før, og følte derfor de trengte større plass å boltre seg på. En måned etter at leiligheten var solgt kunne duoen fortelle at de hadde kapret «drømmeboligen».

Familien på tre flyttet ut av Oslo og inn i et flunkende nytt hus på 219 kvadratmeter i Drammen. At de valgte å flytte til akkurat Drammen, var ganske tilfeldig.

- Vi kan jo bo hvor som helst, for vår del. Vi la en plan på at vi ville finne drømmehuset, og så lenge det lå rundt 45 minutter fra Oslo sentrum, så var det innafor, fortalte Kristin til Dagbladet den gang.

Etter to år i Drammen avslørte influenseren fredag kveld at familien nå er klare for nok et nytt kapittel. De skal nemlig flytte igjen. Denne gang til Dennis' hjemby, Stavanger.

«KLYP MEG I ARMEN! @dennispoppe og jeg har i noen måneder nå, gått og gledet oss over at en drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse... Det har fortsatt ikke gått opp for oss at vi holder på å bygge (!!!) drømmehuset, og ekstra stas er det naturligvis for Dennis, som omsider flytter hjem igjen til Stavanger!» skriver hun i et innlegg på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer