Bianca Ingrosso:

Avslører nytt brudd

Den svenske influenseren røper at hun har blitt singel.

SINGEL IGJEN: Bianca Ingrosso bekrefter overfor følgerne sine på Instagram at hun ikke lenger er i et forhold. Foto: Björn Lindah/Aftonbladet/IBL/NTB
SINGEL IGJEN: Bianca Ingrosso bekrefter overfor følgerne sine på Instagram at hun ikke lenger er i et forhold. Foto: Björn Lindah/Aftonbladet/IBL/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bianca Ingrosso (27) er singel igjen, det melder hun selv på Instagram i en spørsmålsrunde.

Bekrefter brudd

Ingrosso fikk spørsmål på Instagram om hun er singel, og bekrefter med et «JA».

I den samme spørsmålsrunden får hun spørsmål om hvordan hun har det.

- Så fine dere er som spør. Jeg skal faktisk være helt ærlig og si at jeg ikke har vært så lykkelig på veldig mange år.

Ingrosso og Phillipe Cohen (28) har gjort det slutt flere ganger, men deretter funnet tilbake til hverandre igjen, men nå er det altså over på nytt.

Av og på-forholdet har vart gjennom åtte år.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

Bruddrykter

I midten av juli spekulerte fansen på om det var slutt mellom influenseren og Cohen. Dette på bakgrunn av en kommentar 27-åringen kom med i en YouTube-video.

I videoen snakket Ingrosso om sexlivet sitt og at det skal mye til for at hun har sex med noen.

- I dag i voksen alder, når jeg er singel, er det ikke mange som har gleden av å være sammen med meg. Jeg må virkelig ha følelser for å kunne ligge med noen, innrømmet hun.

Utsagnet fikk fansen til å spekulere vilt på om det var brudd mellom Ingrosso og Cohen. Den gang gikk imidlertid førstnevnte ut og avkreftet at hun var sngel. Det gjorde hun i en tekstmelding til Aftonbladet.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått si egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

Ferdig med familieserien

Det skjer til enhver tid mye i livet til Ingrosso og fansen følger nøye med. Via familiens egen realityserie «Wahlgrens värld» får seerne et stort innblikk i hva som skjer i livet til Ingrosso og resten av familien.

I desember i fjor meldte imidlertid 27-åringen at hun er ferdig i serien.

«Alt vakkert har en slutt, og det er i dag jeg med rennende tårer takker dere for alle disse åra dere har fulgt meg og løftet meg til den jeg er i dag. Noen ganger må man prioritere i livet, og mitt fokus må ligge på Caia og en nytt spennende prosjekt som kommer neste høst», skrev hun den gangen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer