Kylie Jenner:

Avslører nytt familiemedlem

Kylie Jenner viste fram familiens nyeste tilskudd.

NYTT FAMILIEMEDLEM: Kylie Jenner postet søndag ferske videoer av sitt nye familiemedlem. Foto: Danny Moloshok/ Reuters / NTB
NYTT FAMILIEMEDLEM: Kylie Jenner postet søndag ferske videoer av sitt nye familiemedlem. Foto: Danny Moloshok/ Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen hemmelighet at den verdenskjente realitystjerna og sminkemogulen Kylie Jenner (24) bruker å tiltrekke seg massiv oppmerksomhet gjennom flere kanaler, og hvert steg hun tar blir lagt grundig merke til.

Denne gangen er det imidlertid Jenners ferskeste Instagram-story som får mest oppmerksomhet. Søndag delte hun nemlig to korte videoer av familiens aller nyeste tilskudd.

Nytt familiemedlem

24-åringen viste stolt fram en søt liten kattunge til sine svimlende 293 millioner følgere. Gjennom de to videosnuttene får vi se en liten oransje-hvit katt som spankulerer nysgjerrig rundt, og til slutt kommer gående mot kameraet i sollyset.

Medier som US Weekly og People har også omtalt saken.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjerna la derimot ikke til noe som helst bildetekst eller annen informasjon. Men ifølge de amerikanske nettstedene vet vi at kattungen bare er ett av hennes mange kjæledyr.

Fra tidligere har hun hundene Norman, Bambi, Rosy, Harley og Kevin.

Selv om Jenner nå har ønsket et nytt familiemedlem velkommen i sin luksusbolig i Los Angeles, er det ikke lenge til det vil komme enda et nytt medlem å hilse på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer