Sophie Elise Isachsen

Avslører nytt inngrep

Toppbloggeren Sophie Elise Isachsen fjernet silikonet i brystene sine i januar, nå har hun fått ny silikon.

AVSLØRER: I begynnelsen av året viste toppblogger Sophie Elise Isachsen seg frem etter at hun hadde fjernet silikonen i brystene sine. Nå har hun fått ny silikon. Foto: Ruben Pedersen
AVSLØRER: I begynnelsen av året viste toppblogger Sophie Elise Isachsen seg frem etter at hun hadde fjernet silikonen i brystene sine. Nå har hun fått ny silikon. Foto: Ruben Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

24 år gamle Sophie Elise Isachsen har i lang tid vært en av landets største bloggere, og har gjennom sin bloggkarriere rukket å skape en rekke overskrifter.

I februar delte toppbloggeren flere åpenhjertige innlegg på bloggen sin, hvor hun skrev om å fjerne silikonet hun har hatt i brystene siden hun la seg under kniven på sin 18-årsdag i 2012. 14. januar i år lastet hun nemlig opp et bilde på Instagram som viste at silikonbrystene var fjernet.

24-åringens beslutning om å fjerne silikonbrystene fikk stor støtte fra fansen, og blant annet tidligere glamourmodell og fitnessentreprenør Lene Alexandra Øien (37) roste Isachsen for å dele ærlig om sine kosmetiske inngrep.

Tatt silikon igjen

Nå kan det imidlertid se ut til at livet uten silikonbryster ikke skulle vare evig, da toppbloggeren avslører at hun har gjennomført det kirurgiske inngrepet nok en gang. I en spørsmålsrunde på bloggen sin får 24-åringen spørsmål om hun har tatt silikon igjen, noe hun benytter anledningen til å svare på.

- Ja, det har jeg. Planen min var hele tiden å ta ut silikonet i et halvt år, og så vurdere om jeg ville ha inn implantater igjen (som jeg også var åpen om med dere). Jeg var drittlei av å ha store pupper, det passet ikke meg, og akkurat det kunne jeg faktisk aldri gått tilbake til, svarer Isachsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer