Barack and Michelle Obama:

Avslører nytt prosjekt

Obama-ekteparet med Netflix-avtale.

TV-SERIE: Barack og Michelle Obama jobber sammen på nytt prosjekt. Foto: Pa Photos/NTB
TV-SERIE: Barack og Michelle Obama jobber sammen på nytt prosjekt. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Helt siden de forlot Det hvite hus har Barack (59) og Michelle Obama (57) gjort alt annet enn å ligge på latsida - og nå kan ekteparet avsløre at de får mer å bryne seg på.

På Netflix skal de to stå i spissen for strømmetjenestens kommende animerte serie. Ekteparet delte onsdag at de har produsert serien «We the People», som består av ti episoder.

Serien skal ifølge EW gi barn i USA samfunnsundervisning.

Med seg på laget har Obama-ekteparet fått med seg flere stjerner, blant dem artister som Adam Lambert, Brandi Carlile, KYLE, Bebe Rexha, Andra Day og poet Amanda Gorman.

Flere prosjekter

Da Obama-familien forlot det store bygget i Washington D.C., måtte de brått tilpasse seg en helt ny hverdag. Alt som ble tilbudt av tjenester og beskyttelse var nå borte, og selv om de selvsagt fortsatt hadde delvis beskyttelse av Secret Service, var hverdagen en helt ny.

SEXSPØRSMÅL: Michelle Obama fikk sex-spørsmål på «Jimmy Kimmel Live!» Video: ABC Vis mer

Den tidligere presidenten har startet en stiftelse i Chicago, mens kona har skrevet en bestselger. Til tross for at de ikke er like synlige som de var før, er Obama-paret aktive i sosiale medier, der de gir et innblikk i den nye hverdagen sin.

VEKKER OPPSIKT: Da Michelle Obama dukket opp på tv-skjermen mandag 17. august var det ikke bare den tidligere førstedamens tale seerne beit seg merke i. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I juli i fjor kastet Michelle seg også på podkastbølgen i likhet med mange andre berømtheter. Til podkastlytterne har hun blant annet fortalt at hun lider av mild depresjon som følge av den pågående coronapandemien, og har tidligere dessuten lettet på sløret om problemer i ekteskapet.

Den nye Netflix-serien blir altså nok et prosjekt for det profilerte ekteparet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer