Emma Bunton:

Avslører pinlig «sexting»-tabbe

«Spice Girls»-stjernens frekke bildestunt gikk ikke helt som planlagt.

PINLIG TABBE: Emma Buntons frekke SMS til forloveden, gikk ikke helt etter planen. Foto: NTB Scanpix
PINLIG TABBE: Emma Buntons frekke SMS til forloveden, gikk ikke helt etter planen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De aller fleste av oss har nok kjent på det pinlige øyeblikket når man innser at man har sendt av gårde en melding til noen helt andre enn den egentlig var tiltenkt.

Forhåpentligvis har de færreste opplevd å gjøre denne type flausen med et innhold som det «Spice Girls»-stjernen Emma Bunton (43) har gjort.

I et ferskt intervju med den britiske komikeren Paul O' Grady avslører hun nemlig at det som skulle være et privat bilde til kjæresten fra sengekanten en sein kveld, endte opp i helt andre hender.

Puppeselfie

«Baby Spice» har vært sammen med sin forlovede, boyband-artisten Jade Jones (40), i mer enn 20 år. Men om man tror et forhold mister spenning etter så mange år, er paret bevis på det motsatte.

På The Paul O' Grady show forteller Bunton at de to fortsatt er stormende forelsket og «elsker å dele seng». Da «Spice Girls» i sommer ble gjenforent, var den populære 90-talls gruppen igjen bortreist på turné. Det var i denne anledningen at savnet etter forloveden ble stort, noe som gjorde at Bunton sendte en såkalt «sexting»-sms, altså en sms med en tydelig seksuell tone, fra hotellsenga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer