«Farmen» 2020:

Avslører psykisk knekk etter «Farmen»

Karianne Vilde Wølner ble slått ut rett før semifinalen. Nå forteller hun om tida etter.

UTSLITT: Etter 11 lange uker på «Farmen», tok det lang tid før Karianne Vilde Wølner følte seg som seg selv igjen. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble en tårevåt exit i går da to «Farmen»-deltakere måtte forlate gården. Presten Thor Haavik (26) fra Bergen og drammenseren Karianne Vilde Wølner (26) ble så å si slått på målstreken, og måtte vinke farvel til både hytte og bil.

Wølner har tidligere fått en ny mulighet på «Farmen» etter at hun stakk av med seieren på «Torpet», men nå var det over og ut for godt.

Hun kan fortelle at det å være ferdig på innspilling ble en tøff affære. Faktisk brukte hun lang tid på å finne seg selv igjen og komme tilbake til normalen.

- Jeg kom så langt jeg kom på egen hånd og fikk med meg venner for livet. Jeg har prestert det beste jeg kunne. Det er ikke så mange som kan si at de har fått fjerdeplass i «Farmen», vunnet «Torpet» og prestert like godt. Jeg er fornøyd med egen innsats i dag, men det var kjipt der og da, forteller hun om øyeblikket hun røk ut av konkurransen.

- Knakk sammen

Da hun bare få dager seinere returnerte til gården i forbindelse med finalen, var hun utslitt. Dagbladet kan på nåværende tidspunkt naturligvis ikke avsløre hvem som står i finalen søndag kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer