«Farmen kjendis»:

Avslører regelbrudd på «Farmen»: - Jeg hadde gjort en avtale på forhånd

Flere deltakere avslører sponsoravtaler utenom «Farmen»s egne klesavtaler.

SPONSET: Blant andre Erik Anders Sæter, Tiril Sjåstad Christiansen og Ole Klemetsen hadde på seg sponsede klær under «Farmen kjendis»-oppholdet. Foto: Alex Iversen / TV 2
SPONSET: Blant andre Erik Anders Sæter, Tiril Sjåstad Christiansen og Ole Klemetsen hadde på seg sponsede klær under «Farmen kjendis»-oppholdet. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets sesong av «Farmen Kjendis» går mot slutten, og søndag får vi endelig vite hvem som står igjen som vinner av programmet.

Gjennom seriens lange fartstid har programmet samarbeidet med merker som Ulvang og Lundhags, for at deltakerne skal ha passende klær til hardt arbeid på gården. Men nå, bare en dag før finalen, avslører flere deltakere at de hadde inngått egne sponsoravtaler før deltakelsen. Det er ikke lov.

Sponsoravtale

Erik Anders Sæter (22), som måtte forlate konkurransen bare ei uke før finalen, var en av dem som stadig gikk i ullgensere. En av dem ble brukt svært mye.

- Man må tenke på at vi var der i seks uker, og at det innimellom både var kjølig og regnet, men jeg hadde gjort en avtale på forhånd, sier han lurt.

Sæter forklarer at han hadde inngått et samarbeid med det samiske merket Abanti, og hadde lovet å ha på seg genseren. Det sørget hans manager Erlend Elias Bragstad (36), som for øvrig også er hans bror, for at han gjorde.

- Erlend ga meg streng beskjed om å ha den på, om det så hadde vært 60 grader og som ei badstu, sier han lattermildt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer