Gunilla Persson:

Avslører romanse med nordmann

- Jeg kan si at det sa klikk.

ROMANSE: Gunilla Persson avslører at hun har falt pladask for en nordmann. Foto: Alex Iversen / TV 2
ROMANSE: Gunilla Persson avslører at hun har falt pladask for en nordmann. Foto: Alex Iversen / TV 2Vis mer

Den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson (60) var i åra 1984-1990 gift med amerikaneren Stephen Linville. Etter at paret tok ut skilsmisse i 1990, har de ikke fra bare hatt fint å si om hverandre.

- Hun var ikke snill. Hun klaget mye og hun havnet i trøbbel hele tiden. Hun pleide å skrike på meg om nettene slik at jeg ikke fikk sove. I ettertid, da jeg gikk på jobb, fikk hun sin søvn, har Linville uttalt om ekskona.

De siste åra har 60-åringen vært singel, men går flere ganger ytret at hun håper på å finne kjærligheten på nytt. Akkurat det kan hun nå ha lykkes med. Til Hänt forteller hun nemlig at hun har truffet en ny mann - en nordmann.

SNAKKER UT: Gunilla Persson sier hun føler seg mobbet i alle sesongene av «Svenske Hollywoodfruer». Video: MTG Sverige Vis mer

- En spesiell rolle

- Han heter Oskar. Det er det eneste jeg kan si. Vi skal faktisk på en krepsefest i morgen. Da skal vi spise kreps i godt selskap, forteller hun til avisa.

Ifølge Gunilla har de to nettopp møttes, og det derfor for tidlig å si om det kan utvikle seg til å bli noe mer alvorlig. Hun sier likevel at nordmannen allerede har fått en spesiell rolle i hennes liv.

- Jeg kan si at det sa klikk, forteller hun til avisa.

At det nærmest var kjærlighet ved første blikk, mener hun for øvrig er positivt. Hun har nemlig stor tro på at denne type forelskelse, og sier at det å falle pladask har vært starten på nesten alle lengre kjæresteforhold hun har hatt gjennom livet.

Det har ikke lykkes Dagbladet få en kommentar fra Gunilla Persson søndag kveld.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Bittert forhold

Den skandaleombruste reality-profilen flyttet fra Högsjö i Vingåkers kommune og vendte nesa mot USA for 30 år siden, der hun jobbet som modell og skuespiller. På 70- og 80-tallet tilbrakte Persson mye tid i New York, hvor hun blant annet landet en modellkontrakt med Elite Model Management. Hun har også vært undertøysmodell for La Perla.

I 1984 møtte hun sin eksmann, Stephen Linville, og etter bare seks måneder, giftet paret seg. Forholdet skulle imidlertid vise seg å surne raskt.

- DU ER EN PSYKOPAT: I ukens episode av TV3-programmet samles både Åsa Vesterlund, Gunilla Persson, Maria Montazami og Isabel Adrian til frokos. Tradisjonen tro forløper ikke møtet uten dramatikk. Video: TV 3 Vis mer

Eksmannen har som nevnt kommet med svært kritiske kommentarer om Gunilla. Blant det han tidligere har uttalt, er at det føltes som hun brukte ham for å få oppholdstillatelse.

Han har også påstått at ekskona fortalte ham at hun ikke kunne vært sammen med en som tilhører «middelklassen». Persson har på sin side avskrevet eksmannens påstander som løgn.

Som 43- åring fødte Persson sin første og eneste barn, datteren Erika Persson, som også medvirker i «Svenske Hollywoodfruer». TV-profilen har aldri avslørt identiteten til datterens far i offentligheten.