Monica Lewinsky:

Avslører sannheten bak den berømte flekken på kjolen

Plagget ble det fellende beviset mot Bill Clinton.

HOLDER INGENTING TILBAKE: Monica Lewinsky har lenge sittet på ukjente historier og detaljer om den berømte affæren med Bill Clinton. Nå deler hun dem med resten av verden. Foto: NTB Scanpix
HOLDER INGENTING TILBAKE: Monica Lewinsky har lenge sittet på ukjente historier og detaljer om den berømte affæren med Bill Clinton. Nå deler hun dem med resten av verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare to måneder siden Monica Lewinsky (45) avbrøt et intervju og stormet av scenen da hun fikk spørsmål om Clinton-affæren.

Det står i sterk kontrast til det faktum at hun nå velger å gå i detalj om en av vår tids mest bemerkelsesverdige utroskapsskandaler. Dette gjør hun i den kommende dokumentarserien «The Clinton Affair». Ifølge Washington Examiner medvirker Lewinsky i programmet «fordi hun kunne». Svaret framstår kanskje noe «enkelt», men utsagnet er neppe tilfeldig.

Kommentaren er etter alt å dømme myntet på Bill Clintons (72) berømte ord til journalist Dan Rather i 2004, da sistnevnte spurte presidenten om hvorfor han innledet et upassende forhold til en praktikant:

«Fordi jeg kunne», svarte han, ifølge CNN.

Fikk gaver

Foruten å røpe intime detaljer om affæren med Clinton, tar dokumentarserien også for seg Lewinskys mye omtalte blå kjole. Det var på dette plagget - fra kleskjeden Gap - at de fant flekken, det fysiske beviset som til slutt tvang Clinton til å fortelle sannheten.

I avhør har Lewinsky forklart seg om ni tilfeller av seksuell omgang med presidenten. Ifølge New York Post ble hun ved én anledning kalt inn til Det ovale kontor, hvor Clinton skal ha presentert henne med to gaver - tilbehør til en hatt og boka «Leaves of Grass».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer