Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Avslører sannheten bak «Svenske Hollywoodfruer»: - Alt er et spill

Isabel Adrian er lei av å ikke bli tatt seriøst.

POPULÆRE DAMER: Gunilla Persson, Isabel Adrian, Åsa Vesterlund og Maria Montazami. Bildet er tatt i forbindelse med den niende utgaven av «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3 / LALA Studios
POPULÆRE DAMER: Gunilla Persson, Isabel Adrian, Åsa Vesterlund og Maria Montazami. Bildet er tatt i forbindelse med den niende utgaven av «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3 / LALA Studios Vis mer

(Dagbladet): «Svenske Hollywoodfruer» er blant de mest sette og omtalte realityprogrammene i Sveriges historie.

Heller ikke vi nordmenn får nok av å se den intrigefylte hverdagen til de svenske damene i USA, som ofte byr kontroversielle uttalelser, høylytte krangler og høy glamourfaktor.

Så langt er det spilt inn ni sesonger av programmet, og det kommer trolig mer.

Smører på Isabel Adrian (38), som er bosatt i Los Angeles med «Swedish House Mafia»-ektemannen Steven Angello (33), har medvirket i tre sesonger.

I TV4-programmet «Reenés brygga», en slags svensk versjon av «Hjemme hos Kloppen», avslører Adrian at ikke alt er like dramatisk i virkeligheten, som det er på tv.

- Alt i serien er et spill. Jeg spiller spillet, og det funker bra, sier Adrian, ifølge den svenske avisa Expressen.

Dokusåpa gir likevel ulemper for den Gøtebørg-fødte 38-åringen.

Møter fordommer - Jeg har hørt at folk er redde for meg, fordi jeg alltid sier det jeg tenker. Det er vel derfor folk oppfatter meg som litt «bitchy». Det er selvfølgelig synd, og jeg vil gjerne endre den oppfatningen, sier hun

Når det gjelder å vise en annen Isabel Adrian enn hun som vises på tv, erkjenner realityprofilen at hun møter sterk motstand.

- Jeg tok Mensa-testen på direktesendt tv, men det var det ingen som brydde seg om. Men jeg har akseptert at det er sånn, jeg har jo den looken, sier hun.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 her hjemme. Kanalen har forsøkt seg på en norsk utgave tidligere, med mindre hell.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media