«Ullared»:

Avslører sannheten bak vennskapet: - Vi henger ikke sammen

Ola-Conny Wallgren røper hemmeligheter fra «Ullared»-kulissene.

RADARPAR: Realityduoen Morgan Karlsson (45) og Ola-Conny Wallgren (54) framstår kanskje som verdens beste venner på tv. Virkeligheten er riktignok en litt annen. Foto: Kanal5 / Discovery
RADARPAR: Realityduoen Morgan Karlsson (45) og Ola-Conny Wallgren (54) framstår kanskje som verdens beste venner på tv. Virkeligheten er riktignok en litt annen. Foto: Kanal5 / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Morgan Karlsson (45) og Ola-Conny Wallgren (54) er muligens Sveriges, om ikke Skandinavias, mest omtalte varehusmedarbeidere. Duoen har figurert sammen på tv i en årrekke, først og fremst i dokusåpa som følger arbeidsplassen deres, det enorme lavprisvarehuset Gekås Ullared.

På tv framstår kollegene nærmest som et tospann, som stort sett følger hverandres hverdag, både på og etter jobb. Karlsson og Wallgren har dessuten laget flere spinoff-serier sammen, der de har reist rundt til alle verdenshjørner for å utforske nye kulturer.

Radarpar i tv-ruta til tross, skal vi tro Wallgren stemmer bildet dårlig med virkeligheten.

Nøye planlagt

- Jeg henger ikke med Morgan på fritida, erkjenner 54-åringen overfor den svenske avisa Expressen.

Wallgren og Karlsson er aktuelle med den tiende sesongen av «Ullared», der de nok en gang henger som erteris. Wallgren forteller at flere av opptakene riktignok er nøye planlagt av produksjonen.

- Av og til synes jeg kanskje at det blir litt mange gjentakelser. Men samma det, dette er tv, og resultatet skal bli bra. Ellers hadde det jo ikke blitt noe program, forteller 54-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer