Mila Kunis:

Avslører sin største mamma-tabbe

Oppfordret dattera til å dytte et annet barn.

TOBARNSMOR: Mila Kunis har to barn med Ashton Kutcher. At barna nå vokser opp kan by på utfordringer, innrømmer hun. Foto: Evan Agostini/Invision/NTB
TOBARNSMOR: Mila Kunis har to barn med Ashton Kutcher. At barna nå vokser opp kan by på utfordringer, innrømmer hun. Foto: Evan Agostini/Invision/NTB Vis mer
Publisert

Selv om de sjelden er å se på rød løper sammen, er skuespillerparet Mila Kunis (38) og Ashton Kutcher (43) et av Hollywoods mest profilerte og populære par.

Gjennom skuespillernes ni år lange forhold har de rukket å få barna Wyatt (7) og Dimitri (4).

Nå forteller Kunis at det ikke alltid er bare-bare å være mamma til to små barn - spesielt ikke når barna havner i kinkige sitausjoner med andre barn på skolen.

- Oppfordret til å dytte

38-åringen forteller nemlig i «The Ellen Degeneres Show»s webserie «Mom Confessionals» at hun tilsynelatende ikke er den mest konfliktredde mora.

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

- Vel, her er en historie som kommer til å gi meg trøbbel, begynner hun, og refererer trolig til da hun i sommer skapte store overskrifter etter at hun innrømmet at hun ikke rengjør barna hver dag.

Hun begynner historien med å fortelle at dattera Wyatt nylig kom hjem fra skolen og fortalte at hun hadde blitt dyttet av en medelev. Instinktivt spurte hun om dattera dyttet tilbake, noe sjuåringen skal ha reagert kraftig på mens hun ropte «nei».

- Jeg sa: «Dytt henne tilbake neste gang. Dytt henne tilbake og si 'nei, takk', og gå derfra».

- Mislykket som forelder

Skuespilleren innrømmer videre at ektemannen på ingen måte støttet rådet hennes om å dytte det andre barnet.

Hun hadde likevel noen flere råd til dattera - som hun ønsker skal stå opp for seg selv hvis hun havner i konflikter.

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

- Ikke dytt henne ned fra en stige, huske eller sklie, men på bakken er det fritt fram, dytt tilbake!, gjengir 38-åringen, og avslutter:

- Jeg tror jeg kan si at det var en gang jeg mislykket som forelder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer