Mia Gundersen:

Avslører skitne Tinder-forespørsler

Mia Gundersen byr på historier fra singellivet - og forteller om merkelige Tinder-tilbud i en ny podkastepisode.

DATINGLIV: I en ny podkast forteller Mia Gundersen at hun er dårlig på å date. Forespørslene skal det riktignok ikke stå på. Foto: Heiko Junge / NTB
DATINGLIV: I en ny podkast forteller Mia Gundersen at hun er dårlig på å date. Forespørslene skal det riktignok ikke stå på. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

«Hele Norges» Mia Gundersen (59) har vært singel siden hun og fotografen Marcel Leliënhof (54) annonserte at de skulle skilles i 2016 - etter hele 13 års ekteskap. Sammen har de sønnene Daniel og Amente.

Mens Leliënhof har gått videre etter skilsmissen og etablert seg med ny kjæreste, er Gundersen fortsatt «rikssingel» - som hun selv kaller det i en ny episode av podkasten «SINGEL & …» sammen med Solveig Otnes og Niels Astrup.

I podkasten forteller Gundersen åpenhjertig om singellivet, og sine erfaringer med datingapper som Tinder og Happn. 59-åringen innrømmer uten problem at hun får mange forespørsler som hun ikke er interessert i.

Folk med fotfetisj, henvendelser fra par - og menn som ønsker «one night stands» er blant henvendelsene hun har fått.

TV-profilen sier også at hun er ganske annerledes privat enn hvordan hun kan fremstå i offentligheten - noe som gjør at hun synes det er vanskelig å date menn.

- Det gjør det litt vanskelig for meg å treffe den rette. Med sære interesser som jeg har, og ikke snakker så mye om. De har et inntrykk av meg, om at «hun liker sikkert sånn og sånn i sengen», det kommer en del slikt, altså. Jeg har noen som vil være dominante, og noen som vil være slaver, avslører Gundersen i podkasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer