«Sommerhytta»-Levi og Øyunn:

Avslører «Sommerhytta»-løgn

Fjorårets «Sommerhytta»-vinnere hadde ingen anelse om hva de hadde sagt ja til.

VINNERE: Levi Try og Øyunn Krogh vant den fjerde sesongen av «Sommerhytta». Nå avslører de opptakten til tv-deltakelsen. Foto: TV 2
VINNERE: Levi Try og Øyunn Krogh vant den fjerde sesongen av «Sommerhytta». Nå avslører de opptakten til tv-deltakelsen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst gikk kjæresteparet Levi Try (24) og Øyunn Krogh (25) helt til topps i TV 2-programmet «Sommerhytta». De fikk dermed beholde sin drømmehytte, mens de andre hyttene ble lagt ut for salg.

I etterkant av seieren fikk paret kritikk, fordi mange mente at de var de dårligste håndverkene blant deltakerne, og at de dermed ikke fortjente å vinne.

Nå forteller Try hvordan «Sommerhytta»-eventyret egentlig startet.

Ante ingenting

Try og Krogh deltok i TV-programmet som et par. Det var førstnevnte som meldte dem på - og dét uten å si noe til kjæresten.

- Jeg satt og scrolla på Facebook, så ser jeg en lenke hvor det står: «Vil du vinne ei hytte?». Jeg tenkte at det hadde vært fett, så jeg klikket meg videre, forteller 24-åringen til Dagbladet.

Det som møtte ham var en deltakerside hos TV 2 med påmeldingsskjema. Der sto det litt informasjon om programmet, og naturligvis at vinneren av TV-konkurransen ville få ei hytte.

- Jeg ante ikke hva det («Sommerhytta», journ.anm.) var, jeg hadde aldri sett programmet. Det var veldig spontant at jeg sendte inn påmeldingsskjemaet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer