Nils Kvalvik:

Avslører «streik» før «Torpet»-dramaet

Full ordkrig etter at den tidligere «Farmen»-deltakeren ble kastet ut av «Torpet». Han får støtte av andre deltakere.

SENDT HJEM: Nils Kvalvik fikk ikke fortsette på «Torpet». Det sjokkerte de andre deltakerne, også Mohammed Sarmadawy. Foto: Alex Iversen / TV 2
SENDT HJEM: Nils Kvalvik fikk ikke fortsette på «Torpet». Det sjokkerte de andre deltakerne, også Mohammed Sarmadawy. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag ble det kjent at Nils Kvalvik (40) har blitt kastet ut av «Farmens» sidekonkurranse «Torpet», etter å ha brutt reglene i programmet. Det skjedde etter at kuene på den lille gården stakk av, og han bega seg ut på leting etter dyra.

Ifølge Kvalvik selv ble han av TV-produksjonen oppfordret til å lete etter dem, men etter tre mil på vandring, 14 timer borte og et besøk på legevakta, bestemte TV 2 og produksjonsselskapet Strix seg for å sende ham hjem.

Det opplyste de om gjennom et brev før konkurransen mellom de to andre deltakerne Amalie Lund (24) og Mohammed Sarmadawy (27). Det var et brev som sjokkerte deltakerne i programmet.

- Skuffet over TV 2 og Strix

Til Dagbladet legger den hjemsendte finnmarkingen ikke skjul på at han er forbanna etter det som skjedde. Han er imidlertid langt fra alene om å reagere.

Overfor Dagbladet forteller Mohammed Sarmadawy at han oppfattet hendelsene som brutale.

- Jeg har så mange tanker om dette her. I all hovedsak handler det om at jeg er skuffet over TV 2 og Strix. Jeg kan skjønne valget de tok, men om man ser det i kontekst med hva som skjedde med Herman og Rob, så skjønner jeg det ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer