Bendik:

Avslører stygg sparkesykkelulykke

Artisten Bendik ble hardt skadet på elsparkesykkel.

HOVEN LEPPE: Artisten Bendik, som egentlig heter Silje Halstensen, endte opp med store sår i ansiktet og en hoven leppe. Foto: Privat
HOVEN LEPPE: Artisten Bendik, som egentlig heter Silje Halstensen, endte opp med store sår i ansiktet og en hoven leppe. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske musikeren Silje Halstensen (31), bedre kjent bak artistnavnet Bendik, er blant de som føyer seg inn i den dystre statistikken over ulykker på elsparkesykkel her til lands.

31-åringen forteller at hun kjører elsparkesykkel hver eneste dag og at det er hennes favoritt innen transportmiddel.

- Jeg er helt avhengig. Jeg er kronisk et kvarter forsinket, men med elsparkesykkel kommer jeg plutselig tidsnok, sier hun lattermildt til Dagbladet.

Bergenseren, som for tida bor i Oslo, hadde hatt konsert og var på vei hjem da ulykken inntraff i sommer.

- Jeg hadde litt høy fart i en nedoverbakke, så bommet jeg på en fortauskant i en sving og gikk på trynet. Høyresida av ansiktet mitt tok imot for fallet, forklarer hun.

Det var Bergensavisen som omtalte saken først.

Fortanna kanskje død

Halstensen forteller at hun etter hendelsen dro rett hjem og la seg, og tenkte sårene skulle gro i løpet av natta. Da hun våknet morgenen etter innså hun imidlertid at det bare var å komme seg til legevakta.

- Der ble jeg møtt med åpne armer, og jeg ble så imponert over den tålmodigheten og omsorgen de viste meg - til tross for at elsparkesykkelulykker skjer såpass ofte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.