Jan Thomas:

Avslører sykdom: - Ble redd

Etter å ha slitt med anfall i flere år fikk kjendisstylisten omsider svar på hva som var galt.

AVSLØRER SYKDOM: Kjendisstylist og TV-profil Jan Thomas avslører at han har fått påvist Ménières sykdom etter årevis med svimmelhet og hørselsplager. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
AVSLØRER SYKDOM: Kjendisstylist og TV-profil Jan Thomas avslører at han har fått påvist Ménières sykdom etter årevis med svimmelhet og hørselsplager. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han triller terningen på kjendisers antrekk, kler opp kjente og ukjente og er stadig å se på skjermen - kjendisstylist og TV-profil Jan Thomas (54) lever et travelt liv. Blant alt dette har 54-åringen i årevis kjent på svimmelhet og hørselstap - spesielt når han våkner til en ny dag.

Det er først nå Skien-mannen har fått rede på hva helseplagene faktisk dreier seg om.

I den nyeste episoden av podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», som han har med Einar Tørnquist (38), avslører Jan Thomas at han har fått diagnosen Ménières sykdom.

Sykdommen er kronisk, men behandling kan redusere symptomene.

- Det begynte da jeg var 25. Det skjer bare om morgenen etter at jeg har våknet. Noen dager er verre enn andre. Plutselig så hører jeg greit på høyre øre, og så er jeg døv, og så hører jeg veldig bra igjen, forteller Jan Thomas i podkasten.

Jan Thomas forklarer at han kan forberede seg på et kommende anfall, men at han aldri vet hvor ille det blir.

Ble redd

Overfor Dagbladet forklarer Jan Thomas at anfallene kom hyppigere rundt tidspunktet han kom tilbake til Norge fra USA i 2001.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer