Céline Dion:

Avslører sykdom

Artisten tar til tårene når hun forteller fansen om sykdommen.

MÅ AVLYSE: Céline Dion må avlyse på grunn av helsa. Foto: Mehdi Taamallah/NurPhoto/Shutterstock/NTB
MÅ AVLYSE: Céline Dion må avlyse på grunn av helsa. Foto: Mehdi Taamallah/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Céline Dion (54) avslører på Instagram at hun avlyser Europaturneen neste år, på grunn av sykdom.

- Jeg har nylig blitt diagnostisert med en svært sjelden nervesykdom som heter «Stiff person syndrome», sier artisten gråtkvalt.

- Jeg beklager at det har tatt meg så lang tid å nå ut til dere, jeg savner dere alle så mye, sier hun også i videosnutten på Instagram.

Artisten forteller at sykdommen påvirker henne på mange måter, og nevner blant annet at den påvirker stemmen hennes slik at hun ikke lenger kan synge slik hun er vant til.

Stjerna har over en lengre periode hatt helseutfordringer, men det er først nå hun avslører diagnosen.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

- Jeg har hatt problemer med helsa mi i lang tid, og det har vært veldig vanskelig for meg å møte disse utfordringene og snakke om alt jeg har gått gjennom. Det gjør vondt å fortelle dere at jeg ikke kommer til å være klar for turneen min i Europa i februar, forteller stjerna også i videoen.

Ifølge NHI er «Stiff person syndrome» en tilstand som kjennetegnes av økende muskelstivhet og smertefulle kramper utløst av bevegelser og ulike sinnsstemninger. NHI skriver også at syndromet er svært sjeldent.

Videoen Dion har delt på Instagram har allerede fått enormt med reaksjoner, i skrivende stund har den nesten 85 000 likerklikk og over 11 000 kommentarer.

Mange sender varme, støtte og god bedring-ønsker til stjerna.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer