«Bloggerne»:

Avslører TV 2-tabbe

- En feil, sier Alexandra Joner.

AVKREFTER: Alexandra Joner avkrefter overfor Dagbladet at hun har ny sivilstatus. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
AVKREFTER: Alexandra Joner avkrefter overfor Dagbladet at hun har ny sivilstatus. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni ble det kjent at artist og influenser Alexandra Joner (31) var blant de nye profilene i TV 2-serien «Bloggerne».

Joner kritiserte «Bloggerne» i fjor for å være «blendahvitt», men da nyheten kom om at hun i år får bidra selv til mangfold i den mangeårige TV 2-serien, håpet hun at folk ville bli stolte av henne.

«BLOGGERNE»: Alexandra Joner etterlyser mer mangfold i «Bloggerne»-casten. Video: Alexandra Joner / Instagram Vis mer

I serien, som for tida ruller over skjermen for fullt, får man også møte Joners samboer, den profilerte eiendomsinvestoren og racerbilføreren Runar Vatne (46).

Paret har vært sammen siden 2012 og møttes for første gang under en hotellåpning på et Petter Stordalen-hotell i Göteborg. Ett år seinere flyttet de sammen i en leilighet på Frogner i Oslo.

SAMBOERE: Runar Vatne og Alexandra Joner har vært et par siden 2012. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERE: Runar Vatne og Alexandra Joner har vært et par siden 2012. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Feil

«Bloggerne»-seere fikk seg imidlertid en overraskelse i mandagens episode da Joners samboer ble titulert som «ektemann».

Dagbladet måtte naturligvis ta kontakt med 31-åringen for å sjekke om de har giftet seg i all hemmelighet. Influenseren kunne imidlertid avkrefte at de har tatt forholdet videre inn i ekteskap.

- Nei, vi er ikke gift altså. TV 2 har skrevet feil, ja, sier hun.

Joner påpeker imidlertid at hun tror hun vet hvor tabben kan komme fra.

FEIL: Alexandra Joner avkrefter overfor Dagbladet at hun har giftet seg. Foto: TV 2
FEIL: Alexandra Joner avkrefter overfor Dagbladet at hun har giftet seg. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er nok fordi jeg kaller han mannen min, sier hun, og forteller at hun ikke har tenkt så fryktelig mye mer på hva som står under Vatnes navn.

- Jeg synes det var hyggelig, jeg, legger hun lattermildt til.

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, sier følgende til Dagbladet om feilen:

- Alexandra Joners kjæreste Runar ble dessverre titulert med feil tittel i «Bloggerne»s episode ti. Runar er i tidligere episoder titulert som kjæreste.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

- Skal aldri fri

Paret har altså ikke holdt noe bryllup hemmelig, men Joner har tidligere avslørt overfor Dagbladet at hun gjerne vil få ring på fingeren.

- Det er fortsatt ingen ring på denne fingeren her. Det er ingen forlovelse, ingenting. Jeg har fortsatt bare en «kjip» samboer, fleipet hun for tre år siden.

- Nå har vi vært sammen i over fem år. Det er jo hyggelig å bli fridd til før man fyller 40 år, da. Jeg vil gjerne være rynkefri i bryllupet, fortsatte hun.

Joner var imidlertid klar på at ikke hun kommer til å ta initiativet.

- Nei, jeg skal aldri fri! Det kommer aldri til å skje. Da går jeg heller ugift resten av livet, sa hun og lo.

DELER: Emma Ellingsen er aktuell med ny sesong av «Bloggerne», der seerne får følge henne tett i prosessen med den kjønnskorrigerende operasjonen hun var gjennom i vår. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Runar Vatne er eier og daglig leder av Vatne Capital, og regnes som en av Norges rikeste personer.

Ifølge Kapital begynte han som aksjemekler i Pareto etter studiene, før han gikk over til eiendom på fulltid sammen med Carl Erik Krefting og Hans Petter Krohnstad i Søylen Eiendom.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer