«Bloggerne»:

Avslører TV 2-tabbe

- En feil, sier Alexandra Joner.

AVKREFTER: Alexandra Joner avkrefter overfor Dagbladet at hun har ny sivilstatus. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
AVKREFTER: Alexandra Joner avkrefter overfor Dagbladet at hun har ny sivilstatus. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni ble det kjent at artist og influenser Alexandra Joner (31) var blant de nye profilene i TV 2-serien «Bloggerne».

Joner kritiserte «Bloggerne» i fjor for å være «blendahvitt», men da nyheten kom om at hun i år får bidra selv til mangfold i den mangeårige TV 2-serien, håpet hun at folk ville bli stolte av henne.

I serien, som for tida ruller over skjermen for fullt, får man også møte Joners samboer, den profilerte eiendomsinvestoren og racerbilføreren Runar Vatne (46).

Paret har vært sammen siden 2012 og møttes for første gang under en hotellåpning på et Petter Stordalen-hotell i Göteborg. Ett år seinere flyttet de sammen i en leilighet på Frogner i Oslo.

- Feil

«Bloggerne»-seere fikk seg imidlertid en overraskelse i mandagens episode da Joners samboer ble titulert som «ektemann».

Dagbladet måtte naturligvis ta kontakt med 31-åringen for å sjekke om de har giftet seg i all hemmelighet. Influenseren kunne imidlertid avkrefte at de har tatt forholdet videre inn i ekteskap.

- Nei, vi er ikke gift altså. TV 2 har skrevet feil, ja, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.