Justin Bieber:

Avslører ukjent sykdom

Superstjerna med åpenhjertig innlegg.

SYK: I et innlegg på Instagram avslører Justin Bieber at han har blitt diagnostisert med sykdmmen lyme. Foto. NTB Scanpix
SYK: I et innlegg på Instagram avslører Justin Bieber at han har blitt diagnostisert med sykdmmen lyme. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et innlegg på sin egen Instagram-profil, skriver superstjerna Justin Bieber (25) at han har fått påvist sykdommen lyme borreliose, som ifølge FHI er en lidelse som forårsaker blant annet hudforandringer og leddplager.

- Mens mange mennesker har sagt at Justin Bieber ser forferdelig ut, at han går på meth og så videre, så vet de ikke at jeg har blitt diagnostisert med sykdommen lyme, åpner sangstjerna det åpenhjertige innlegget med.

I Instagram-innlegget forklarer 25-åringen at han også har hatt en alvorlig form for kyssesyke, som har påvirket huden hans, hjernefunksjonen og den generelle allmenntilstanden hans.

- Disse tingene vil bli forklart nærmere i en dokumentar jeg snart vil legge ut på YouTube. Der kan du få vite mer om alt jeg har vært gjennom og overvunnet. Det har vært noen tøffe år, men jeg får riktig behandling som vil bidra til å behandle denne hittil uhelbredelige sykdommen, skriver stjerna videre.

Ifølge FHI er lyme borreliose en sykdom som blant annet overføres ved flåttbitt. Sykdommen forårsakes av bakterien Borrelia burgdorferi. Nettstedet opplyser videre at smitte skjer ved at flåttens spytt kommer inn under huden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer