Lady Gaga:

Avslører vill detalj

Lady Gagas kjole bar på en stor hemmelighet.

VILL DETALJ: Kjolen artisten Lady Gaga hadde på seg under innsettelsen av USAs president Joe Biden, hadde en unik egenskap. Video: AP/NTB. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer
Publisert

Det er allerede elleve år siden Lady Gaga (35), hvis egentlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta, fikk «alles» øyne rettet mot seg.

Den gang skrev hun seg inn i motehistorien og dukket opp i en kjole laget av oksekjøtt på MTV Video Music Awards.

I ettertid har stjerna, som har blitt hyllet av Jan Thomas for sine stilforandringer, overhodet ikke sett seg tilbake, og bevist flere ganger at hun gjerne tester grenser når det kommer til mote.

- Ingen vet det

Da hun sang nasjonalsangen under innsettelsen av president Joe Biden (78) i januar så det imidlertid ut til at hun hadde valgt et mer «enkelt» antrekk. Nå kan hun avsløre at kreasjonen var alt annet enn enkel.

- Det er en av mine favoritting som jeg noensinne har båret. Jeg bar denne til innsettelsen, og det ingen vet er at det er en skuddsikker kjole, forteller hun til britiske Vogue.

AVSLØRER: Lady Gaga avslører at denne kjolen var skuddsikker. Foto: Pat Benic/UPI/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: Lady Gaga avslører at denne kjolen var skuddsikker. Foto: Pat Benic/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Kjolen, som består av en mørk jakke og et stort, rødt skjørt, er designet av Daniel Roseberry. Mange beit seg også merke i den store gulldetaljen på stjernas bryst.

- Da jeg så den gyldne dua visste jeg at jeg skulle bære den, sa hun.

I etterkant av opptredenen fikk Lady Gaga massiv oppmerksomhet for antrekket og framførelsen av nasjonalsangen. Dua på bryset hennes symboliserte nemlig en fredsdue.

KASTET KLÆRNE: Lady Gaga ankom i en rosa kjole - og kledde av seg plagg etter plagg, til hun til slutt sto igjen slik. Her med designer Brandon Maxwell. Foto: Angela Weiss/AFP. Video: CNN Vis mer

Imponert

Det har tidligere vist seg at antrekkene som er valgt for denne dagen ofte har et budskap, både når det gjelder farger og designerne som har laget dem.

- Lady Gaga er en av vår tids mest talentfulle artister. Hun mestrer absolutt alt, fra å skrive låter til å spille instrumenter - og selvsagt synge. Nå har hun vist seg som en dyktig skuespiller også, og ikke minst er hun en meget kreativ stylist, har kjendisstylist Jan Thomas tidligere sagt.

- Image har vært eksepsjonelt viktig for henne. Hun har brukt den internasjonale arenaen til å markere seg gjennom personlige uttrykk, fortsatte han.

HISTORISK: Her blir Kamala Harris USAs første kvinnelige visepresident. Video: AP Vis mer

Jan Thomas har også latt seg imponere av stjernas stilreise.

- De siste åra har hun sakte, men sikkert vist oss en mykere og mer sårbar side, mente han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer