Russell Crowe:

Avslører vill fyllehistorie

Mange har kanskje kjøpt noe de angrer på, men Russell Crowe slår nok de aller fleste av oss.

DYR KVELD: Skuspiller Russell Crowe kunne nylig fortelle om det som skulle vise seg å bli en svært dyr og fuktig kveld, da han besøkte skuespiller Leonardo Dicaprio. Foto: NTB Scanpix
DYR KVELD: Skuspiller Russell Crowe kunne nylig fortelle om det som skulle vise seg å bli en svært dyr og fuktig kveld, da han besøkte skuespiller Leonardo Dicaprio. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss har kanskje opplevd å få en briljant idé i de sene nattetimer. Heldigvis setter ofte sunn fornuft, eller om ikke annet lommeboka en stopper for hva som blir gjennomført.

Slik er det ikke for alle.

I et nytt intervju avslører skuespiller Russell Crowe (55) at han en gang har kjøpt et dinosaurhode av venn og skuespillerkollega Leonardo DiCaprio (44) - på fylla.

- Vær litt raus med meg

Den australske skuespilleren er et kjent fjes for de fleste nordmenn etter å ha figurert i storfilmer som «The Gladiator», «A beautiful mind», «Cinderella Man» og «American Gangster». Suksessen har sørget for at Crowe har penger til salt i grøten, og vel så det,

I et intervju med radio- og tv-profilen Howard Stern fortalte han onsdag at han en gang kjøpte et dinosaurhode av Leonardo DiCaprio. Det uvanlige samleobjektet kostet 55-åringen hele 35 000 dollar, noe som tilsvarer 300 000 kroner etter dagens kurs.

- Jeg kjøpte den til barna, og vet du, vær litt raus med meg, det var en hel del vodka involvert og det skjedde hjemme hos Leonardo, forklarer skuespilleren i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer