Bianca Ingrosso:

Avslører ville hjemmefester

- Våknet av at det brant.

HJEMMEFESTER: Bianca Ingrosso inviterte så å si «alle» da hun hadde fest hjemme. Det gikk ikke alltid like bra. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet.
HJEMMEFESTER: Bianca Ingrosso inviterte så å si «alle» da hun hadde fest hjemme. Det gikk ikke alltid like bra. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Bianca Ingrosso (24) har så godt som vokst opp i rampelyset, ettersom mora Pernilla Wahlgren (51) har hatt en solid karriere siden hun selv var svært ung.

De siste åra har imidlertid Ingrosso skapt et navn for seg selv, og tjener mer enn 400 000 kroner i måneden. Overfor Dagbladet fortalte hun imidlertid tidligere i år at hun har null oversikt over egen økonomi.

Man kan trygt si at den svenske 24-åringen for lengst har kommet ut av mammas skygge, og hun er ikke redd for å by på seg selv.

«Åpen» dør

Alt fra detaljer om eget sexliv, spiseforstyrrelser og egen økonomi deler hun med offentligheten, og i et nytt intervju i talkshowet «Luuk & Hallberg» får hun nok folk til å sperre opp øynene igjen.

Ifølge Expressen forteller nemlig influenseren om ville hjemmefester hun arrangerte da hun fremdeles bodde hjemme hos mora, mens Pernilla Wahlgren selv var bortreist.

Ifølge Ingrosso skal det ved flere anledninger ha vært så mange som 200 personer hjemme hos dem, men det er mer konkrete hendelser 24-åringen framhever i intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer