Sophie Ellis-Bextor:

Avslører vond hemmelighet

Sangeren forteller at hun ble voldtatt som 17-åring.

HEMMELIG: Den britiske artisten Sophie Ellis-Bextor har båret på en mørk hemmelighet siden hun var 17 år gammel. Foto: Richard Young / REX / NTB
HEMMELIG: Den britiske artisten Sophie Ellis-Bextor har båret på en mørk hemmelighet siden hun var 17 år gammel. Foto: Richard Young / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske sangstjerna Sophie Ellis-Bextor (42) gjorde sin debut på slutten av 1990-tallet som forsanger for indie-rockbandet Theaudience.

Etter at musikkgruppa takket for seg valgte 42-åringen å begi seg ut på en solokarriere, og oppnådde stor suksess på begynnelsen av 2000-tallet med låta «Murder On The Dancefloor».

Midt i all suksessen har hun imidlertid båret på en svært vond hemmelighet, som hun nå er klar for å dele med omverdenen.

Mistet jomfurdommen

I hennes nye bok «Spinning Plates» forteller 42-åringen at hun som 17-åring skal ha blitt voldtatt av en tolv år eldre gitarist, ifølge BBC.

Det skal ha skjedd i gitaristens leilighet.

«Jeg hørte meg selv si 'nei' og 'jeg vil ikke', men det hjalp ikke. Han hadde sex med meg, og jeg skammet meg så mye», skriver hun i boka, og fortsetter:

«Det var sånn jeg mistet jomfrudommen. Jeg følte meg så dum».

Den britiske sangeren skriver at hun skal ha møtt mannen før en konsert, før han inviterte henne hjem til seg for å vise fram historiebøker. Før hun visste ordet av det skal de ha ligget i sengen hans, mens han angivelig forsøkte å ta av den 17 år gamle jentas truser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer