Hertuginne Camilla:

Avslørt som prinsens sidesprang: - Hadde ikke overlevd uten familien

Hertuginne Camilla av Cornwall snakker ut om utroskapsskandalen. 

SKANDALØS START: Charles og Camilla stiller den dag i dag opp på flere oppdrag sammen, og viser seg støtt og stadig. Forholdet deres fikk imidlertid en røff start. Charles var allerede gift med Diana da det ble avslørt at han hadde kontakt med Camilla. Nå snakker hun ut om den tunge tida. Foto: NTB scanpix
SKANDALØS START: Charles og Camilla stiller den dag i dag opp på flere oppdrag sammen, og viser seg støtt og stadig. Forholdet deres fikk imidlertid en røff start. Charles var allerede gift med Diana da det ble avslørt at han hadde kontakt med Camilla. Nå snakker hun ut om den tunge tida. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 1992 ble et lydopptak av en privat telefonsamtale mellom prins Charles av Wales (68) og Camilla Parker Bowles (69) - i dag hertuginne av Cornwall - lekket i utenlandske medier.

De to var begge godt gift den gangen. Prins Charles og Diana var Storbritannias, om ikke verdens, mest populære par, og ble ofte skrevet om i alle mulige forbindelser. Camilla var på sin side gift med Andrew Parker Bowles.

At en privat telefonsamtale mellom prinsen og Camilla med seksuelt innhold ble lekket til pressen, sørget for kioskveltende forsider på verdensbasis. I et nytt intervju med The Mail on Sunday forteller den 69 år gamle hertuginnen om hvordan hun taklet avsløringene, som kom som lyn fra klar himmel.

- Helt forferdelig

Det som fulgte var en tøff tid for dama som plutselig skulle bli en offentlig uthengt syndebukk.

- Jeg kunne virkelig ikke gå noe som helst sted. Barna kom og dro som normalt, de måtte bare godta det. Det gjorde også gode venner, sier hun i intervjuet.

- Det var helt forferdelig. Det var en ekstremt ubehagelig tid og jeg hadde ikke ønsket det overfor min verste fiende. Jeg hadde ikke overlevd om det ikke var for familien min, forteller hertuginnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer