Avslørte «alles» hemmeligheter da han røk ut av «Paradise Hotel»

- En konge forlater ikke slottet sitt uten å ta med seg mange ned i fallet, sier Sunny Kvalsund Khan.

DRAMA: Da Martine valgte Grunde framfor partneren sin Sunny, under kveldens parseremoni, benyttet hotellets ferskeste gjest anledningen til å avsløre en hemmelighet om en av de andre deltakerne på hotellet. Video: TV 3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveldens episode av realityserien «Paradise Hotel» var det nykommeren Sunny Kvalsund Khan (26) som måtte pakke sakene.

26-åringen fra Skjetten sjekket inn på hotellet mandag, men ble altså sendt ut etter bare noen dager med gjengen.

Det var Martine Johansen (20) som valgte å gå tilbake til sin tidligere partner, Grunde Myhrer (20), etter at både han og Khan stilte seg bak henne under seremonien.

- Ville ryke med et smell

- Jeg skjønte på Martine og et par av gutta onsdag kveld at jeg kom til å ryke, fordi stemningen plutselig brått endret seg. De turte ikke helt å se meg ordentlig i øynene og den gode kjemien ble plutselig erstattet med litt kleinhet. Det var derfor ganske åpenbart for meg at det hadde blitt avtalt at Grunde skulle bli valgt bak ryggen min, sier Khan til Seoghør.no.

Sesongens tredje parseremoni gikk for øvrig ikke fredfullt for seg, da Skjetten-mannen valgte å avsløre all informasjon han fikk vite under sitt opphold på hotellet.

Kvalsund Khan røpet blant annet at Aleksander Sæterstøl ville sende hjem bestekompisen Petter Sjurseth Berg, og at Martine i utgangspunktet ønsket å sende hjem partneren Grunde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer