­

Avslørte at hun er gravid

Helene Olafsen og kjæresten venter sitt første barn.

TO BLIR TIL TRE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har vært kjærester siden august i fjor. Nå blir de foreldre for aller første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
TO BLIR TIL TRE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har vært kjærester siden august i fjor. Nå blir de foreldre for aller første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten Jørgen Nilsen (29) venter sitt første barn sammen. Det avslørte den vordende mora selv under innspilling av «Senkveld» torsdag.

- Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid, røpet Olafsen overfor sin tv-makker Stian Blipp (29) - som etter alt å dømme ble tatt på senga av den gledelige nyheten.

- Nå kan barna våre bli lekekamerater!, sa han.

Blipp, som selv ble far til ei lita jente i fjor, fikk - i likhet med resten av publikum - vite nyheten først torsdag kveld. Overfor Dagbladet røper Olafsen at hun er litt over tre måneder på vei. Dermed kan paret ønske sitt nye familiemedlem velkommen til verden på nyåret.

- Både jeg og Jørgen gleder oss stort til å møte den lille. Vi er, i likhet med vår nærmeste familie og venner, veldig spente, sier Olafsen til Dagbladet.

Artikkelen fortsetter under:

Ble samboere

Nyheten om en kommende familieforøkelse deles bare få måneder etter at Olafsen og Nilsen avslørte at de skulle bli samboere. I begynnelsen av juni fortalte programlederen at paret hadde kjøpt seg hus sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer