Henriette Steenstrup

Avslørte forlovelse på direkten

- Jeg sa ja.

SKAL GIFTE SEG: Henriette Steenstrup røpet at kjæresten Rune Assmann har fridd. Foto: Andreas Fadum
SKAL GIFTE SEG: Henriette Steenstrup røpet at kjæresten Rune Assmann har fridd. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med Dagbladet i fjor kunne Henriette Steenstrup (43) røpe at hun hadde fått seg ny kjæreste etter bruddet med skuespiller Fridtjov Såheim (49).

Året etter viste hun fram kjæresten Rune Assmann (48) på den røde løperen under premieren av filmen «Norske byggeklosser» i Oslo.

I dagens sending av radioprogrammet P3morgen, der Steenstrup er gjest sammen med komikerkollega John Brungot, bekrefter 43-åringen at hun er forlovet.

Det er Brungot som røper nyheten på direkten, noe som tydelig ikke var planlagt fra Steenstrups side.

Frieriet skal ha skjedd da paret drev med fluefiske tidligere i sommer.

- Jeg fikk min første harr, og da klarte han ikke å styre seg. Neida, han hadde planlagt det. Han dro meg ut i elva og satte seg ned på kne. Jeg tror han tenkte at dersom noen gidder å stå ute i vadebukse og bøttehatt i åtte timer, så er det bare å gå ned på kne, sier hun lattermildt i sendingen.

- Jeg sa ja, forteller hun videre.

43-åringen forteller at paret skal gifte seg til neste år, uten å utdype ytterligere.

NYFORELSKET: Komiker Henriette Steenstrup la ikke skjul på følelsene for den nye kjæresten da God kveld Norges Dorthe Skappel var på besøk. Video: God Kveld Norge. Vis mer

- Full match

I et stort portrettintervju med Dagbladet Magasinet i fjor fortalte 43-åringen at hun og hennes tidligere ektemann, Fridtjov Såheim, gled fra hverandre som kjærester over en lang periode.

Og etter at hun ble nysingel, fant skuespilleren og komikeren ut at hun skulle være på masse på datingtjenesten Tinder og leve alene. Slik gikk det imidlertid ikke.

- Jeg skulle prøve å komme på en fyr som jeg selv kunne tenkt meg å date, siden jeg syntes hun trengte en date. Det var ham. Jeg traff ham ikke på Tinder, han var en perifer bekjent. Og det var ikke full match med ham og venninnen min, heldigvis. Så da begynte jeg å date ham selv, sa hun, og la til:

- Nei, han skal jeg ha for meg selv. Jeg orker ikke sånn George Clooney-hyling utenfor huset hans.

SKILLES SOM VENNER: Henriette Steenstrup og Fridtjof Såheim snakket åpent om tida der de to ble skilt under et lengre intervju på «Senkveld med Thomas og Harald». Video: TV 2 Vis mer

Flyttet i samme nabolag

Henriette Steenstrup har to barn fra sitt tidligere ekteskap. Etter bruddet solgte Steenstrup og Såheim sin villa på Nordberg i Oslo og kjøpte hver sine nye boliger - i samme nabolag.

De ønsket nemlig å bli boende nærme hverandre av hensyn til barna.

- Det er jo dem vi tenker mest på. Vi har delt omsorgen 50-50, og har barna annenhver uke, har hun tidligere sagt til Dagbladet.

- Jeg har stor respekt for Fridtjov. Jeg liker ham, vi er gode venner, men vi er ikke det paret folk tenker at de vil være. Vi kommer til å blomstre mer når vi ikke er sammen, la hun til den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer