Niklas Baarli forlovet:

Avslørte frieri etter ei uke

Radioprofilen gikk ned på kne i San Francisco.

FORLOVET: Tidligere «Trekant»-programleder Benjamin Silseth (t.v.) og radioprofil Niklas Baarli har forlovet seg. Her avbildet på P3 Gull-utdelingen i fjor. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
FORLOVET: Tidligere «Trekant»-programleder Benjamin Silseth (t.v.) og radioprofil Niklas Baarli har forlovet seg. Her avbildet på P3 Gull-utdelingen i fjor. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Radioprofil Niklas Baarli (29) har forlovet seg med kjæresten, tidligere «Trekant»-programleder Benjamin Silseth. Det avslører førstnevnte i et innlegg på Instagram mandag morgen.

Der har Baarli publisert et bilde av to hender som er flettet inn i hverandre - og på den ene hånda er det en synlig ring på ringfingeren.

«Han sa ja!» skriver 29-åringen til bildet, sammen med et hjertesymbol og navnet på kjæresten.

Brast i gråt

Det er VG som først omtaler forlovelsen, og overfor avisa røper Baarli at frieriet fant sted i San Francisco for ei uke siden.

I en tekstmelding til avisa skriver han at kjærestens første reaksjon var å rope «du skal ikke fri til meg nå!?», før de begge to brøt ut i tårer.

Også Benjamin Silseth har delt den gledelige nyheten på sin Instagram-profil mandag morgen norsk tid.

På bildet viser han fram ringen mens kjæresten gliser bredt ved siden av ham. I bakgrunnen kan man skimte en flott havutsikt - og en åpnet flaske med musserende vin.

«Herregud, vi er FORLOVET, helt på ekte, og vi synes kjærlighet er en god og vakker ting», skriver han, før han presiserer at de allerede hadde feiret en stund da bildet ble tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer