Avslørte hemmelige bryllupsplaner

- Aksel ble satt i en ordentlig knipe i dag.

UTDRIKNINGSLAG: Aksel Hennie skulle opprinnelig vært på Filmfestivalen i Haugesund lørdag i forbindelse med dagens «Walk of Fame»-avduking. Det måtte vike for eget utdrikningslag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
UTDRIKNINGSLAG: Aksel Hennie skulle opprinnelig vært på Filmfestivalen i Haugesund lørdag i forbindelse med dagens «Walk of Fame»-avduking. Det måtte vike for eget utdrikningslag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en pressemelding fra Den Norske Filmfestivalen i Haugesund kommer det fram at Aksel Hennie lørdag morgen ble «kidnappet av flere kompiser til sitt eget utdrikningslag».

Det betyr at skuespilleren i all hemmelighet har forlovet seg, og trolig skal gifte seg innen de neste månedene.

- Vi synes det er veldig leit at Aksel Hennie ikke kunne komme til Haugesund for å motta denne hederen likevel. Det er selvsagt en forutsetning at mottaker av denne æren er til stede under avdukingen, så Aksel ble satt i en ordentlig knipe i dag morges. Vi håper likevel han får et fantastisk utdrikningslag, og vi heier så klart på kjærligheten, skriver festivaldirektør Tonje Hardersen i pressemeldingen.

- Visste ikke

Verken forlovelsen eller bryllupsplanene har vært kjent for offentligheten fram til nå. Det har gått flere hus forbi.

- Vi har bare fått hørt grunnen til at han ikke kunne stille. Vi har således ikke fått godkjenning til å dele dette, men vi visste ikke at det ikke var offentlig kjent allerede heller, sier festivaldirektør Tonje Hardersen når Dagbladet kontakter henne på telefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer