Avslørte hemmelige bryllupsplaner

- Aksel ble satt i en ordentlig knipe i dag.

UTDRIKNINGSLAG: Aksel Hennie skulle opprinnelig vært på Filmfestivalen i Haugesund lørdag i forbindelse med dagens «Walk of Fame»-avduking. Det måtte vike for eget utdrikningslag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
UTDRIKNINGSLAG: Aksel Hennie skulle opprinnelig vært på Filmfestivalen i Haugesund lørdag i forbindelse med dagens «Walk of Fame»-avduking. Det måtte vike for eget utdrikningslag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en pressemelding fra Den Norske Filmfestivalen i Haugesund kommer det fram at Aksel Hennie lørdag morgen ble «kidnappet av flere kompiser til sitt eget utdrikningslag».

Det betyr at skuespilleren i all hemmelighet har forlovet seg, og trolig skal gifte seg innen de neste månedene.

- Vi synes det er veldig leit at Aksel Hennie ikke kunne komme til Haugesund for å motta denne hederen likevel. Det er selvsagt en forutsetning at mottaker av denne æren er til stede under avdukingen, så Aksel ble satt i en ordentlig knipe i dag morges. Vi håper likevel han får et fantastisk utdrikningslag, og vi heier så klart på kjærligheten, skriver festivaldirektør Tonje Hardersen i pressemeldingen.

- Visste ikke

Verken forlovelsen eller bryllupsplanene har vært kjent for offentligheten fram til nå. Det har gått flere hus forbi.

- Vi har bare fått hørt grunnen til at han ikke kunne stille. Vi har således ikke fått godkjenning til å dele dette, men vi visste ikke at det ikke var offentlig kjent allerede heller, sier festivaldirektør Tonje Hardersen når Dagbladet kontakter henne på telefon.

- Nå har vi tydeligvis breaket den nyheten, sier hun og ler.

- Vi mottok bare en video hvor han nevner at han er på utdrikningslag. Vi fikk ikke beskjed om hvorvidt årsaken til at han ikke kom til Haugesund var hemmelig eller ikke.

Saken fortsetter under:

HVEM SKJØT: Tobias Santelmann og Aksel Hennie gjester «Lindmo» på NRK, hvor de forteller om filmen «Mordene i Kongo». Video: NRK Vis mer

Glad på sønnens vegne

Det har foreløpig ikke lykkes å få en kommentar fra den kommende brudgommen. Overfor Dagbladet forklarer imidlertid Hennies far, Morten Hennie, at han er svært glad på sønnens vegne.

- Jeg er lykkelig for at sønnen min skal gifte seg, og at han har skaffet seg en fantastisk fin jente. Det er en far glad for, vet du, sier Morten Hennie til Dagbladet.

Nyheten kommer om lag ett år etter at Hennie avslørte overfor Dagbladet Magasinet at han og hans samboer hadde fått barn sammen.

- Jeg er nok en tydelig, men kjærlig far. Jeg er opptatt av emosjonell verbalitet. At man kan prate om følelser og være ærlige. Å behandle andre dårlig har jeg nulltoleranse for, fortalte han i Magasinet-intervjuet.

Samboeren, som ikke ble nevnt ved navn, beskrev Hennie som «et slikt menneske som jeg ønsker å være selv».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer