Fran Drescher:

Avslørte legningen etter 21 års ekteskap

Snakker ut om forholdet til eksmannen.

NÆRT FORHOLD: Etter 21 års ekteskap skilte Fran Drescher og Peter Marc Jacobson seg. Etter skilsmissen fortalte sisntevnte at han var homofil. Nå forteller «The Nanny»-stjerna om hvordan forholdet til Jacobson er etter skilsmissen. Foto: NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Etter 21 års ekteskap skilte Fran Drescher og Peter Marc Jacobson seg. Etter skilsmissen fortalte sisntevnte at han var homofil. Nå forteller «The Nanny»-stjerna om hvordan forholdet til Jacobson er etter skilsmissen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 1993 ble den første episoden av serien «The Nanny» sendt på TV, og Fran Drescher (61) ble raskt kjent som «hun høylytte med den skjærende stemmen».

Serien, som hun selv skrev sammen med sin daværende ektemann, Peter Marc Jacobson, var en kjempesuksess. Den rullet og gikk på TV i hele seks år, før siste episode ble sendt i juni 1999. Etter å ha vært sammen siden de var tenåringer, og gift i 20 år, separerte paret seg og i 1999 var skilsmissen et faktum

I 2010 ble det kjent at grunnen bak skilsmissen var at Jacobson mot slutten av ekteskapet hadde stått fram som homofil.

Måtte finne seg selv

Nå, ni år seinere, forteller 61-åringen åpenhjertig om forholdet til eksmannen, som ifølge henne selv, er bedre enn noensinne.

- Vi var fantastiske til å skrive og produsere sammen. Nå er vi bestevenner. Foreldrene mine ser fortsatt på ham som en sønn, forteller Fran til Fox News.

Jacobson innrømmet overfor Drescher at han var homofil to år etter at deres 21 år lange ekteskap tok slutt, men Jacobson skal ha fortalt at han muligens var biseksuell under ekteskapet deres, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer