Samuel Massie og Arne Ulvolden:

Avslørte sine innerste tanker om hverandre. Så kom reaksjonen

- Jeg er den eneste i verden som har fått en sånn attest, tror jeg.

BESTEVENNER: Den reiselystne oppdageren Samuel Massie har et helt spesielt forhold til sin bestefar. Se reaksjonene på de rørende hilsenene til hverandre. Video: Henning Lillegård / Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

At eventyrer Samuel Massie (25) og bestefar Arne Ulvolden (83) har et helt spesielt bånd, blir tydelig illustrert gjennom TV 2-serien «Samuel og bestefar».

Programmet har de siste ukene engasjert og berørt svært mange nordmenn, og i kveld vises den siste av i alt tre episoder.

Da Dagbladet møtte duoen, som sammen har reist verden rundt for å oppfylle Ulvoldens livslange drøm, fantes det ingen tvil om at reisen har knyttet dem tettere sammen.

- Lært mye

Det har blitt utvekslet utallige ord. Duoen er definitivt mange erfaringer rikere. Da de to fikk i oppgave å dele sine innerste tanker om hverandre, var det imidlertid visse ting som overrasket dem begge.

- Jeg er den eneste i verden som har fått en sånn attest, tror jeg, fortalte Arne Ulvolden etter å ha sett barnebarnets rørende hilsen.

Se videoen øverst i artikkelen.

For selv om nærmere 60 år skiller dem, er Massie og Ulvolden hverandres nærmeste venner. Gjennom tøffe stunder har bestefaren vært en av dem 25-åringen har kunnet lene seg på. Og i stunder der det å utfordre seg selv har føltes uoverkommelig, har Massie vært den som har trukket Ulvolden opp og fram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer