«Luksusfellen 2020»

Avslørte strippefortid på «Luksusfellen»

Oliver Magnussen fikk panikk da brevet fra politiet kom, og meldte seg på «Luksusfellen» samme dag.

«LUKSUSFELLEN»: Deltaker Oliver Magnussen i «Luksusfellen» lekte storkar for noen år siden. Det må han betale for nå. Video: Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekspertene i «Luksusfellen» får ofte saker på bordet som skiller seg ut, men Oliver Magnussen (43) har imidlertid lagt bak seg et liv som storkar som de færreste kan se for seg.

På bare tre måneder tok han opp forbrukslån på over 100 000 kroner for å finansiere en svindyr livsstil med reiser, motorsykkel og klær. I løpet av bare én måned var han i Amsterdam hele tre ganger, og på bare en tur brant han av 30 000 kroner.

OVERRASKET: Oliver Magnussen fikk forbrukerøkonom Lene Drange til å sperre opp øynene med en av sine historier fra fortida. Foto: TV3
OVERRASKET: Oliver Magnussen fikk forbrukerøkonom Lene Drange til å sperre opp øynene med en av sine historier fra fortida. Foto: TV3 Vis mer

- Mye gammel moro

Når forbrukerøkonomer Lene Drange (29) og Magne Gundersen kommer på besøk, er imidlertid akkurat dette beløpet vokst til en kvart million med renter.

Særlig en historie fikk Drange til å sperre opp øynene. Magnussen forteller nemlig at han dro ned til Amsterdam på kvelden, og dro tilbake morgenen etter - bare for å møte ei dame.

- Den turen hang jeg med veldig opp i! Sånne historier får vi ikke så ofte. Det var mye gammel moro, og dette er en fyr som virkelig har levd over evne i mange år, forteller hun til Dagbladet.

ROSER DELTAKEREN: Forbrukerøkonom Lene Drange roser Oliver Magnussen for å være åpen om forbruket og ikke bortforklare gjelden. Foto: TV3
ROSER DELTAKEREN: Forbrukerøkonom Lene Drange roser Oliver Magnussen for å være åpen om forbruket og ikke bortforklare gjelden. Foto: TV3 Vis mer

Hun roser ham imidlertid for å være åpen om forbruket, ta ansvar og ikke bortforklare gjelden.

Magnussen selv forteller til Dagbladet at det var én spesiell ting som fikk ham til å melde seg på.

- En torsdag fikk jeg brev fra politiet om at de ville øke lønnstrekket enda mer, til tross for at de allerede trakk ganske mye. Jeg fikk panikk og ble desperat, så torsdag kveld sendte jeg søknaden, forteller han.

To uker seinere sto de to økonomene på trappene, og var klare for å barbere forbruket hans kraftig.

SJOKK: I ukens «Luksusfellen» får Beka Yngvar Longurashvili og Bogdan Melikyan sjokk da de får høre hvor mye penger de bruker. Video: TV3 Vis mer

Måtte informere døtrene

Barbering er imidlertid ikke noe 43-åringen er fremmed for - i 20-åra jobbet han nemlig som stripper - noe som medførte hardt treningsregime, glattbarbert hud og utallige timer i solarium.

Dette er også noe som blir viet tv-tid, og tv-seerne får se en innoljet Magnussen i diverse poseringer. For to av hans fire barn var imidlertid ikke dette yrkesvalget kjent, og han måtte derfor informere sine tenåringsdøtre om det som skulle komme på skjermen.

ÅPEN OM FORTID: Oliver Magnussen jobbet i 20-åra som stripper, noe som medførte treningsregime, glattbarbert hud og utallige timer i solarium. Foto: TV3
ÅPEN OM FORTID: Oliver Magnussen jobbet i 20-åra som stripper, noe som medførte treningsregime, glattbarbert hud og utallige timer i solarium. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg måtte ta dem med på en kjøretur i bilen og fortelle at «jenter, ti år før dere ble født, hadde pappa en annen jobb», sier han lattermildt.

- Hun ene svarte «åh nei, pappa», mens hun andre synes det var kult. Men de tåler det, de er jo ungene mine, legger han til.

SAMTALE MED DØTRENE: : 43-åringen avslører at han måtte ta med to av barna sine med på en kjøretur i bilen, for å fortelle om strippejobben. Foto: TV3
SAMTALE MED DØTRENE: : 43-åringen avslører at han måtte ta med to av barna sine med på en kjøretur i bilen, for å fortelle om strippejobben. Foto: TV3 Vis mer

Magnussen sier han valgte å forlate jobben sin før corona i jakt på noe mer spennende, men at det under pandemien har vært lite jobber på markedet. På spørsmål om han har vurdert å ta opp strippinga igjen, kommer svarer kontant.

- Ikke bitte litt engang, jeg orker ikke det der. For det første for gammel, jeg orker ikke treningsstudio fem ganger i uka, å barbere hele kroppen hele tida og ta fire soltimer i uka. I tillegg er dere damer gærne når dere drikker, sier han lattermildt.

LUKSUSFELLEN: Christoffer Myrdal har tatt penger fra sin samboer uten å spørre, og klarer ikke være ærlig selv om han blir konfrontert av bestefar. Video: TV3 / Luksusfellen Vis mer

Fått frierbrev

Selv sparer han de drøyeste historiene til nachspiel med gutta, men kan overfor Dagbladets lesere likevel dele en historie fra en fordums tid.

- En gang var jeg hyret inn i et familieselskap hvor det var barn og sånn. Jeg tok runden, men hun dama på 60 synes det var litt kleint, så hun tuppa meg rett i ballene så jeg gikk i bakken.

Episoden har ligget ute en stund på Viaplay, og Magnussen forteller at det allerede har tikket inn en rekke frierbrev. De forblir imidlertid uåpnet - 43-åringen kan avsløre at han etter «Luksusfellen» har fått seg kjæreste.

DRØYT: Programleder for «Luksusfellen», Lene Drange, får sjokk når hun åpner kjøleskapet til gourmetkokk Kenneth Jahnsen Collins. Vis mer

- Hun har sett episoden, men var ikke helt fornøyd med de første ti minuttene, det må jeg innrømme. Hun synes det så ut som en kontaktannonse, sier han og ler.

Nå går dagene under pandemien til å henge med gutta i MC-klubben, samt oppdrett av slanger. Magnussen har også bestemt seg for å bli blogger - og vil snart lansere sin egne slangeblogg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer