«Paradise Hotel»

Avslørte vinneren av «Paradise Hotel»

Kvelden før finalen ble vinneren av realityserien avslørt ved et uhell.

ÅRETS DELTAKERE: Disse har kjempet om å stå i årets finale. I kveld ble det ved et uhell avslørt hvem som vinner, dagen før finalen vises på tv. Foto: Kine Falch/Rød Løper
ÅRETS DELTAKERE: Disse har kjempet om å stå i årets finale. I kveld ble det ved et uhell avslørt hvem som vinner, dagen før finalen vises på tv. Foto: Kine Falch/Rød LøperVis mer

En video publisert på MSN har onsdag kveld avslørt vinneren av «Paradise Hotel» 2019.

Det bekrefter pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, til Dagbladet.

Videoen tilhører Nettavisen, men skal ikke publiseres før etter at vinneren er avslørt torsdag kveld.

- Teknisk feil

Glomlien forteller at hun har vært i kontakt med Nettavisen, som ikke aner hvordan feilen er skjedd.

- Artikkelen er gjort klar onsdag, men skal ikke være publisert. Nå ser det altså likevel ut til at noen i MSN som har fått tak i den, forteller hun og legger til:

- Det er jo helt krise selvfølgelig, men akkurat nå får jeg ikke gjort noe. Nettavisen er på saken.

HØYDEPUNKTER: Årets sesong av «Paradise Hotel» er straks over, så Rød Løpers programledere har valgt ut sine høydepunkter fra sesongen. Video: Rød Løper Vis mer

- Legger oss flate

Frontsjef for Livsstilsredaksjonen i Nettavisen, Lars Wærstad, bekrefter at det er dette som har skjedd.

- Det beror seg på en teknisk feil. Vi har ikke publisert saken på våre flater eller i vårt videoprogram. Likevel har den altså vært mulig for MSN å plukke opp.

Tross en feil, han legger likevel ikke skjul på at det hele er en lei situasjon.

- Vi beklager det veldig, og legger oss selvfølgelig flate her, sier Wærstad.

Saken er nå fjernet fra MSN sine sider.

FØLSOMT: Selv programleder Triana Iglesias tar til tårene når Thea Gudmundsen leser opp et svært personlig brev i ukens parseremoni på «Paradise Hotel». Video: TV3 Vis mer

Vant Gullruten

I hele elleve sesonger har realityserien «Paradise Hotel» gått på tv-skjermen, og i løpet av åra har en rekke av deltakerne oppnådd kjendisstatus etter innspillingen.

Årets sesong har, som alle andre sesonger, bestått av både krangler, fyll, sex og kjærlighet. I morgen, torsdag 30. mai, skal det avgjøres hvem som vinner.

I tillegg til drama og intriger, byr realityprogrammet «Paradise Hotel» også på en rekke humoristiske hendelser. Flere av deltakernes personlige vrier på kjente ordtak har nærmest blitt etablert i manges vokabular, kanskje nettopp fordi fleste kan kjenne seg igjen i det å formulere seg litt feil til tider.

Tidligere i mai ble Melina Johnsen (23), kjent fra fjorårets sesong av «Ex on the Beach», kåret til årets deltaker da Gullruten ble arrangert i Bergen. Realityprofilen, som det siste året har markert seg kraftig på både tv og i andre medier, løp begeistret opp på scenen da navnet hennes ble ropt opp.

Ikke alle mente likevel at Johnsen burde ha forlatt Bergen med en gullrute.

Blogger Line Victoria Husby-Sørensen (36), alias Supporterfrue, skrev blant annet en kronikk i VG, der hun uttrykte at hun «følte seg som en sint gammel dame i sofaen» da prisen ble delt ut. Hun pekte spesielt på den nå famøse sekvensen i første sesong av «Ex on the Beach», der Johnsen skjeller ut en annen deltaker.

Iselin Michelsen, som var deltaker i sesong fire av TV3-serien, ble på sin side kjent for sine mange forsnakkelser inne på hotellet.

Hun skaffet «Paradise Hotel» sin aller første Gullruten-pris i 2012, for hennes berømte hummer-historie. Prisen fikk hun for «Årets TV-øyeblikk».