Brad Pitt og Angelina Jolie:

Avsluttet den bitre striden med hemmelig avtale

Brad Pitt og Angelina Jolie holder kortene tett til brystet.

OFFENTLIG SKILSMISSE: Skuespillerduoens skilsmisse har fått mye oppmerksomhet etter at det i september i fjor ble kjent at de skal skille lag. Foto: Sthanlee B. Mirador / Shooting Star / Sipa USA / NTB Scanpix
OFFENTLIG SKILSMISSE: Skuespillerduoens skilsmisse har fått mye oppmerksomhet etter at det i september i fjor ble kjent at de skal skille lag. Foto: Sthanlee B. Mirador / Shooting Star / Sipa USA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag ble det kjent at skuespiller Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (53) har inngått en avtale om å håndtere skilsmissen privat for å forene familien.

Erklæringen som kom på mandag er skuespillernes første felles uttalelse siden det i september i fjor ble gjort kjent at de skal skilles. Dette skriver Fox News.

Jolie og Pitt sier i en pressemelding at de vil holde alle detaljer om skilsmissen konfidensielle ved hjelp av en privat dommer:

«Partene har inngått avtaler om å bevare personvernet til sine barn og familie ved å holde alle rettsdokumenter konfidensielle. De skal engasjere en privat dommer som vil foreta nødvendige rettslige beslutninger og legge til rette for en effektiv løsning av alle gjenværende spørsmål. Foreldrene er forpliktet til å opptre som en samlet front for å frembringe bedring og gjenforening».

Uenighet om barna

I kjølvannet av at bruddet ble kjent i september, kom det frem at amerikanske myndigheter undersøkte påstander om at Pitt skal ha vært voldelig mot et av barna.

I november ble Pitt imidlertid renvasket for anklagene om barnemishandling, ifølge Reuters. En talsperson for FBI uttalte den gang at Pitt ikke kom til å bli etterforsket videre eller tiltalt for noe straffbart.Skuespillerduoen var gift i to år og har barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), og tvillingene Knox og Vivienne (8) sammen.Det var Jolie som søkte om skilsmisse. Hun søkte dessuten om full foreldrerett for de seks barna, ifølge BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer