Lea Michele:

Avviser årelangt rykte

- Det går et rykte på nettet …

RYKTESTORM: Skuespiller Lea Michele har fått gjennomgå på sosiale medier. Nå svarer hun. Foto: Dave Allocca/StarPix/Shutterstock /NTB
RYKTESTORM: Skuespiller Lea Michele har fått gjennomgå på sosiale medier. Nå svarer hun. Foto: Dave Allocca/StarPix/Shutterstock /NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Lea Michele (35) gjorde braksuksess i rollen som Rachel Berry i serien «Glee» fra 2009 til 2015. Siden den gang har hun også vært å se i en rekke andre TV-produksjoner.

Som en av de mest kjente «Glee»-skuespillerne er det ingen tvil om at Michele har fått mye oppmerksomhet gjennom åra, og som kjendis er man ikke akkurat vernet fra ryktespredning.

I 2018 begynte ryktet om at skuespilleren er analfabet å sirkulere, og siden den gang har flere fans forsøkt å bevise teorien.

Nå svarer hun imidlertid på ryktene, og ting kan tyde på at ryktet er som tatt ut av det blå.

Svarer på ryktene

Det var først i podkasten «One More Thing» i 2018 at ryktene oppstå, etter at det ble framlagt en rekke «bevis» som støttet oppunder teorien. Den gang ble det hevdet at hun verken kan lese eller skrive.

Ryktene har også nådd skuespilleren selv, som nå tar bladet fra munnen. Det gjorde hun tidligere denne uka, da hun talte for videregåendeelever, ifølge Page Six.

Blant annet snakket hun om at man ikke trenger en lang utdannelse for å bli skuespiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.