Betty White:

Avviser dødsårsak

Betty Whites agent har sett seg nødt til å svare på rykteflommen.

DØDE: Hollywood-stjerne Betty White døde nylig, kun få uker før skulle fylt 100 år. Foto: Phil McCarten / REUTERS / NTB
DØDE: Hollywood-stjerne Betty White døde nylig, kun få uker før skulle fylt 100 år. Foto: Phil McCarten / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert
LES ALT OM CORONA

For få dager siden kom den triste nyheten om at amerikanske skuespillerinnen, komikeren, sangeren og TV-personligheten Betty White har gått bort, 99 år gammel. Det meldte TMZ.

I etterkant av dødsfallet har det imidlertid oppstått en del rykter rundt Hollywood-legendens dødsårsak, som agenten og hennes gode venn, Jeff Witjas, har sett seg nødt til å få klarhet i.

FARVEL: Disse måtte vi ta farvel med i 2021. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Rykteflom

På sosiale medier har det oppstått rykter rundt 99-åringens død, nemlig at hun skal ha dødd etter å ha mottatt boosterdosen av coronavaksinen. De mener at White tre dager før hun gikk bort skal ha sagt følgende:

- Spis sunt og ta vaksinene. Jeg har nettopp blitt boostet i dag.

Det er imidlertid ikke riktig. I en uttalelse til People mandag sa Witjas at White sovnet stille inn hjemme hos seg selv.

- Folk sier at hennes død var relatert til den tredje dosen hun angivelig skal ha fått tre dager tidligere, men det er ikke sant. Hun døde av naturlige årsaker. Hennes død burde ikke bli gjort politisk - det er ikke det livet hun levde.

Han har også benektet at hun i det hele tatt fikk boosterdosen.

Nyttårsaften fortalte agenten at selv om skuespilleren nærmet seg 100 år, trodde han at hun ville leve for alltid.

ADJØ: Da Ari Behn døde i 2019, tok Hans-Erik Dyvik Husby et rørende avskjed med kameraten i minnestunden. Fredag 19. november 2021 gikk Dyvik Husby også bort, 49 år gammel. Video: Se og Hør Vis mer

- Jeg kommer til å savne henne fryktelig. Jeg tror aldri Betty har fryktet døden, fordi hun alltid ønsket å være sammen med sin elskede ektemann Allen Ludden. Hun trodde hun ville være sammen med ham igjen.

Whites ektemann døde i 1981. Hollywood-legenden giftet seg aldri på nytt etter det.

Ikon

White er kjent fra blant annet sin rolle som Rose Nylund i TV-serien Pantertanter - tidligere kjent under navnet Golden Girls.

White har også spilt Sue Ann Nivens i The Mary Tyler Moore Show, og Elka Ostrovsky i TV-komedien Hot in Cleveland.

DØD: «Farmen»-vinner i 2011, Tommy Rodahl, er død. Vis mer

Hun mottok sju Emmy-priser i løpet av sin karriere, og er den eldste nominerte i en alder av 91 år. Hun er også den eldste vinner av en Grammy-pris som hun fikk i 2012.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer