Nicolay Ramm:

Avviser «Maskorama»-hjelpemiddel

Dette sier NRK-profil Nicolay Ramm før lørdagens «Maskorama»-premiere.

GLEDER SEG: - Nå blir det en skikkelig folkefest, forteller Nicolay Ramm om den kommende premieren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GLEDER SEG: - Nå blir det en skikkelig folkefest, forteller Nicolay Ramm om den kommende premieren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå nærmer det seg «Maskorama»-premiere med stormskritt, og Nicolay Ramm (32) er én av dem som blir sittende i detektivpanelet og skal gjette hvem som befinner seg bak maskene.

Selv om NRK-profilen ennå er ute i pappapermisjon, skal han likevel befinne seg i panelet hver lørdag framover, samtidig som han skal sjonglere det med papparollen.

I februar delte 32-åringen at han og forloveden Josephine Leine Granlie (32) hadde fått sitt første barn. Den lille gutten fikk navnet Aksel.

- Det har blitt veldig mye jobb, så det har ikke vært så mye tid med han. Men jeg gleder meg til å gå ut i permisjon om en måned - da blir det meg og ham i flere måneder, sa den nybakte faren til Dagbladet den gang.

- Helt ellevilt

I tirsdagens episode av podkasten «Rød Løper» er Ramm gjest. Der snakker han om den kommende sesongen av NRK-suksessen, og hvordan pappalivet vil bli framover.

På spørsmål om hva han tenker om den kommende premieren holder han ikke tilbake:

- Jeg er veldig klar, det kommer til å bli helt ellevilt. Denne gangen skal vi ha over tusen personer inn i studio. I fjor var det jo bare et lite dukketeater, hvor det bare var oss tre i panelet, Silje og noen rare kostymer på scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer