Nicolay Ramm:

Avviser «Maskorama»-hjelpemiddel

Dette sier NRK-profil Nicolay Ramm før lørdagens «Maskorama»-premiere.

GLEDER SEG: - Nå blir det en skikkelig folkefest, forteller Nicolay Ramm om den kommende premieren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GLEDER SEG: - Nå blir det en skikkelig folkefest, forteller Nicolay Ramm om den kommende premieren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Nå nærmer det seg «Maskorama»-premiere med stormskritt, og Nicolay Ramm (32) er én av dem som blir sittende i detektivpanelet og skal gjette hvem som befinner seg bak maskene.

Selv om NRK-profilen ennå er ute i pappapermisjon, skal han likevel befinne seg i panelet hver lørdag framover, samtidig som han skal sjonglere det med papparollen.

I februar delte 32-åringen at han og forloveden Josephine Leine Granlie (32) hadde fått sitt første barn. Den lille gutten fikk navnet Aksel.

- Det har blitt veldig mye jobb, så det har ikke vært så mye tid med han. Men jeg gleder meg til å gå ut i permisjon om en måned - da blir det meg og ham i flere måneder, sa den nybakte faren til Dagbladet den gang.

AVSLØRINGER: Karakterene er avslørt i det populære sangprogrammet «Maskorama». Video: NRK. Reporter: Julie Tran og Christina H. Korneliussen Vis mer

- Helt ellevilt

I tirsdagens episode av podkasten «Rød Løper» er Ramm gjest. Der snakker han om den kommende sesongen av NRK-suksessen, og hvordan pappalivet vil bli framover.

På spørsmål om hva han tenker om den kommende premieren holder han ikke tilbake:

- Jeg er veldig klar, det kommer til å bli helt ellevilt. Denne gangen skal vi ha over tusen personer inn i studio. I fjor var det jo bare et lite dukketeater, hvor det bare var oss tre i panelet, Silje og noen rare kostymer på scenen.

- Nå blir det en skikkelig folkefest. Nå blir det fullt med mennesker i en svær hall, legger han til.

- Hvordan blir det å gå fra null til tusen for dere som dommere? spør «Rød Løper»-programleder Jonas Scheie Hammer.

GODT SKJULT: Fjorårets sesong av «Maskorama» ble en gedigen suksess. Men ikke alle hintene var like enkle å få øye på. Foto: NRK Vis mer

- Vi kommer jo til å ha fullstendig overtenning. Jeg kommer sikkert til å kysse Jan Thomas på munnen og miste det helt, svarer NRK-profilen lattermildt.

Ramm legger imidlertid ikke skjul på at papparollen kommer til å være noe annerledes nå som programmet starter.

- Jeg skal være pappa fra mandag til fredag. Også blir det «Maskorama»-Ramm på lørdager, men jeg skal ha pappapermisjon helt fram til jul, sier han.

Avslører

I podkastepisoden kunne Ramm også avsløre hvem han aller mest ønsker å se bak en maske i NRK-suksessen.

- Jeg synes det hadde vært kult med Stig Van Eijk. Det hadde også vært gøy med Frode Berg, han spionen fra Russland, og Wenche fra «God morgen Norge», innrømmer han.

På spørsmål om det er noen han ikke ønsker å se i TV-programmet, svarer Ramm:

- Det har jo vært noen gjengangere i reality, så kanskje unngå de verste klassikerne. Jeg har ikke hatt noe med castingen å gjøre, så for alt jeg vet er det noen av dem der. Men det hadde vært gøy med noen ordentlige originaler og klassikere.

UNG STJERNE: Stig Van Eijk var Norges håp i Eurovision Song Contest i 1999 med låta «Living My Life Without You». Foto: Heiko Junge / NTB
UNG STJERNE: Stig Van Eijk var Norges håp i Eurovision Song Contest i 1999 med låta «Living My Life Without You». Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer

Ramm avkrefter samtidig at den anonyme appen Jodel ble brukt som et hjelpemiddel i fjorårets sesong av «Maskorama».

- De navnene som ble meldt inn på Jodel, ble også nevnt av deg. Hvordan forklarer du det? spør «Rød Løper»-programleder Scheie Hammer.

VIKING: Morten Harket viste seg å være «Vikingen» i den britiske versjonen av «Maskorama», «Tha masked singer». Video: ITV Vis mer

- Det er faktisk helt tilfeldig, for jeg har ikke Jodel lengre. Den appen slettet jeg for lenge siden. Så det er nok bare fordi jeg og folket er i sync. Jeg trenger ikke tips for å komme fram til de navnene jeg satt inne med. Så jeg kan avkrefte at det ble brukt som et hjelpemiddel, svarer han.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer