Ulrikke Falch:

Avviser PR-stunt

- Fra min side så var jeg veldig forelsket.

BRUDD: Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

På sensommeren svirret romanseryktene mellom «SKAM»-stjernen Ulrikke Falch (22) og «Ex on the Beach»-deltakeren Henrik Elvejord Borg (24), og i september bekreftet duoen omsider at de var kjærester.

- Ja, vi er kjærester, sa Elvejord Borg til Dagbladet den gang, uten å ville gi noen ytterligere kommentar.

Flere hadde sitt å si om forholdet, som kom som en overraskelse på mange. Enkelte mente blant annet at Falch var «dobbeltmoralsk» og «oppmerksomhetssyk», og flere slengbemerkelser ble lagt ut på det anonyme nettsamfunnet Jodel.

- Kommer ikke over at Ulrikke Falch går ut og kaller seg feminist og deretter blir sammen med en fyr som både objektifiserer kvinner og lever i baris på Instagram. Dobbeltmoral eller null selvrespekt, ble blant annet skrevet av en bruker.

Gikk hver til sitt

Til tross for at både Falch og Elvejord Borg gikk ut og forsvarte forholdet, skulle ikke kjærligheten mellom de to vare, og i slutten av januar var bruddet et faktum.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom meg og Henrik. Jeg har ingen ytterligere kommentar, sa Falch til Dagbladet den gang.

Elvejord Borg har siden gått ut og snakket om tiden etter bruddet, mens Falch foreløpig har vært taus. Nå har hun imidlertid gitt en liten kommentar, og avkreftet et av ryktene som gikk om forholdet.

- Var veldig forelsket

Det var i podkasten til blogger Martine Halvorsen (21), der 22-åringen denne uka var gjest, at hun ble spurt om det mange lenge undret over - nemlig om forholdet mellom dem var et PR-stunt eller ikke.

- Det kan hende det var det fra hans side, men fra min side så var jeg veldig forelsket, sier Falch.

Til Dagbladet forteller Elvejord Borg at forholdet heller ikke var et PR-stunt fra hans side. Utover dette har han ingen kommentar om forholdet.

Dagbladet har også forsøkt å komme i kontakt med Ulrikke Falch, som foreløpig ikke har besvart våre henvendelser.

KLINTE TIL: I Matildas nye musikkvideo for låta «Naked», er skuespiller og aktivist Ulrikke Falch med. Videoen kulminerer med et hett kyss mellom artisten selv og Falch. Video: Sony Music Vis mer

TV-prosjekt

Mens den tidligere «Ex on the Beach»-deltakeren snart er aktuell i TVNorge-serien «Influenserne», skal også Falch tilbake på TV-skjermen. Dokumentarserien «F-ordet» skulle etter planen ha hatt premiere høsten 2018, men i februar ble det kjent at den er utsatt på ubestemt tid.

Programmet, som skal gå på NRK, går ut på at Falch skal undersøke holdninger til kjønn og kjønnsroller ved en videregående skole. I løpet av seks uker ønsker hun å overbevise elevene om at de er feminister.

22-åringen debuterte også som forfatter i fjor, sammen med komiker og samfunnsdebattant Sofie Frøysaa. «Jenteloven» handler om mye av det samme som ovennevnte serie - nemlig feminisme, forskjellsbehandling og trakassering.

Utsatt på ubestemt tid

Prosjektleder Nora Ibrahim i NRK kunne i januar fortelle til TV 2 at de ikke vet når serien vil sendes.

- Som i alle produksjoner har det vært utfordringer som har dukket opp underveis som har gjort at produksjonen har tatt lengre tid enn antatt. Dette er helt vanlig og uproblematisk. Nå er alle opptak ferdig, og vi sitter og klipper programmet ferdig nå, sa Ibrahim.

- Vi jobber nå med å finne et godt publiseringstidspunkt. Når premieren blir, vet vi ikke. Det er et stort puslespill som skal legges med alt innholdet vi lager i hele NRK.