Prins Harry:

Avviser retur

Ingen gjenforening i sikte i det britiske kongehuset.

INGEN GJENFORENING: Hertuginne Meghan og prins Harry forlot det britiske kongehuset i 2020. Ifølge sistnevnte vil de aldri komme tilbake. Foto: Matt Dunham / AP Photo / NTB
INGEN GJENFORENING: Hertuginne Meghan og prins Harry forlot det britiske kongehuset i 2020. Ifølge sistnevnte vil de aldri komme tilbake. Foto: Matt Dunham / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kongelige fans over hele verden har hatt mye å følge med på den siste tida. I Danmark har dronning Margrethes (82) tittelstripping av barnebarna vært en snakkis helt siden det ble bestemt i fjor høst, og i Norge har høsten vært preget av oppstyret rundt prinsesse Märtha Louise (51) og hennes forlovede Durek Verrett (47).

Men det er likevel den britiske kongefamilien som har stått for de fleste overskriftene hva gjelder kongelige skandaler og konflikter. Før jul gikk prins Harry (38) og hertuginne Meghans (41) dokuserie på Netflix, «Harry & Meghan», som en farsott over hele verden og nå er det snart duket for en ny lansering fra prinsen.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle er produsenter for den nye Nelson Mandela-inspirerte dokumentarserien «Live to Lead». Video: Netflix Vis mer

Neste uke gir han ut boka «Spare», et memoar hvor det er ventet at han ikke kommer til å holde tilbake om sin tid som seniormedlem av den britiske kongefamilien eller isfronten som oppsto mellom han, faren kong Charles (74) og broren prins William (40) da han og Meghan valgte å forlate kongehuset.

«60 Minutes» på CBS News er blant de som har skaffet seg et eksklusivt intervju med den bokaktuelle prinsen, og selv om det ikke vil sendes i sin helhet før førstkommende søndag, har det gjennom uka blitt sluppet små bruddstykker for å gi seerne en sniktitt på hva de har i vente.

På Twitter har kanalen delt et nytt klipp hvor prinsen blir spurt rett ut om han på noe tidspunkt kan se for seg at han kommer til å returnere som et seniormedlem i kongefamilien.

Svaret Harry gir er kort og greit: «Nei».

Det kan derfor virke som at de som venter på en kongelig gjenforening i Storbritannia kanskje har ventet forgjeves. I alle fall hvis håpet var å se prins Harry, med eller uten kona, tilbake i sine kongelige plikter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer