«Farmen»:

Avviser romanserykter

- Vi er begge følelsesmennesker som deler mye av oss selv.

SVARER PÅ RYKTENE: Det gode vennskapet som har oppstått mellom «Farmen»-deltakerne Mathias Scott Pascual og Leif Kristian Tindeland, har fått folk til å spekulere på om det kan være mer enn vennskap mellom de to. Nå svarer de på ryktene. Foto: Alex Iversen/ TV 2
SVARER PÅ RYKTENE: Det gode vennskapet som har oppstått mellom «Farmen»-deltakerne Mathias Scott Pascual og Leif Kristian Tindeland, har fått folk til å spekulere på om det kan være mer enn vennskap mellom de to. Nå svarer de på ryktene. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Farmen» er godt i gang, og allerede har seerne vært vitne til både giftsjokk og en svært anspent stemning mellom flere av deltakerne.

Men selv om slett ikke alle har kommet godt overens under oppholdet, har «Farmen»-deltakelsen resultert i gode vennskap for andre. Mathias Scott Pascual (27) og Leif Kristian Tindeland (27) er blant dem som ble gode venner inne på gården, og har også i etterkant av innspillingen fortsatt å holde kontakten.

I helga dro Tindeland fra Haugesund for å besøke Pascual i Oslo, og i den anledning delte begge bilder av hverandre på sine private Instagram-kontoer. Det har fått flere til å spekulere på om det er mer enn vennskap mellom de to deltakerne.

Svarer på ryktene

I helga delte Pascual et bilde av de to sammen fra besøket. Da viste han at ryktene på nettsamfunnet Jodel slett ikke hadde gått ham hus forbi.

«Takk for en digg helg i Oslo, kjære. Elsker at #jodel tror vi er mer enn bestevenner», skriver han under bildet.

Pascual forklarer til Dagbladet at han mener romanseryktene oppsto som følge av det fine vennskapet deres gjennom tiden på gården, og som altså har fortsatt i etterkant. I tillegg tror han personlighetene deres gjør de to ekstra utsatt for denne typen rykter.

- Vi er begge følelsesmennesker som deler mye av oss selv og som kanskje gjør at folk spekulerer i vennskapet vårt, sier han.

GODE VENNER: De to «Farmen»-deltakerne ble gode venner inne på gården, et vennskap som fortsatt består. Foto: Alex Iversen/ TV 2
GODE VENNER: De to «Farmen»-deltakerne ble gode venner inne på gården, et vennskap som fortsatt består. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer

- Trygg på egen seksualitet

Mens Pascual er homofil, er Tindeland på sin side heterofil, noe som naturlig nok utelukker en romanse mellom de to.

27-åringen fra Bærum hyller likevel kompisen for at han ikke er av dem som ser ut til å bekymre seg for hva alle andre tenker.

SKADER SEG: Det man ikke får se på TV er at Asad Shehada skader seg under årets første «Farmen»-tvekamp. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

- Kristian er en helt fantastisk mann som er veldig trygg på seg selv. Mange heterofile gutter hadde kanskje tatt avstand hvis man fikk rykte på seg at man var i et homofilt forhold, men der er Kristian fin som er trygg på sin egen seksualitet, sier Pascual og legger til:

- I tillegg løper damene etter Kristian om dagen så han stresser vel lite med akkurat det.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer