Chris Pine:

Avviser spytteryktene

- Et åpenbart forsøk på å lage drama.

PREMIERE: Filmen Don't Worry Darling har fått mye oppmerksomhet i det siste. Ikke all oppmerksomheten er positiv. Foto: Shutterstock editorial/NTB
PREMIERE: Filmen Don't Worry Darling har fått mye oppmerksomhet i det siste. Ikke all oppmerksomheten er positiv. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne måneden har filmen «Don't Worry Darling» premierer verden rundt, og flere skandaler har allerede rukket å svirre rundt filmen.

Blant annet oppsto det drama da det ble kjent at Shia LaBeouf (36) droppet filmen rett før innspillingen startet. LaBeouf og regissør Olivia Wilde (38) skal imidlertid ha hatt ulik oppfatning om hvorfor førstnevnte ikke lenger er en av hovedrolleinnehaverne.

Flere mistenker også at det skal være dårlig stemning mellom Wilde og skuespiller Florence Pugh (26). Pugh har nemlig unngått å gjøre presse for filmen, og dukket blant annet ikke opp under pressekonferansen i forkant av filmfestivalen i Venezia.

Under premieren av filmen er det imidlertid to av de andre skuespillerne fra filmen som har fått mye oppmerksomhet – nemlig Chris Pine (42) og Harry Styles (28).

I en video som nå har gått viralt er det flere som mener at Styles spytter på Pine før visningen av filmen.

Dette avviser nå Pines representanter. Det gjør de eksklusivt til nettsida People.

- Dette er en latterlig historie. Det er fullstendig oppspinn og det er resultatet av en merkelig illusjon på internett som helt tydelig er misvisende og som gir muligheten for tåpelige spekulasjoner, sier representanten og understreker:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.