Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Aylar Lie:

Aylar Lie avslører ny kjæreste: - Jeg har faktisk datet denne prinsen i ett år nå

Viste fram kjæresten over Instagram for første gang.

LYKKELIG FORELSKET: Aylar Lie holdt kjæresten skjult i ett år. Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG FORELSKET: Aylar Lie holdt kjæresten skjult i ett år. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I fjor høst avslørte Aylar Lie (33) at hun hadde funnet lykken på nytt etter den brutte forlovelsen mellom henne og eksen Kris Robberstad (35).

- Livet går videre for både meg og han, og vi har begge begynt å date andre mennesker. Det er det jeg kan si, fortalte Aylar til «God kveld Norge» i september.

Søndag delte TV-personligheten et bilde av seg selv på Instagram hvor hun kysser sin «nye» kjæreste på kinnet.

Som bildetekst har hun skrevet:

«Det sies at «Det som skjer i Vegas, forblir i Vegas». Ikke nå lenger... La meg fortelle dere en hemmelighet herfra. Jeg har faktisk datet denne prinsen i ett år nå».

Det var TV 2 som omtalte saken først.

Ifølge nettstedet heter Aylars utkårede Albert Daher og kommer fra Libanon. Han er profesjonell pokerspiller, og har ifølge The Hendon Mob spilt inn 1,2 millioner dollar.

I august 2015 kunne Seoghør.no avsløre at den tidligere Farmen Kjendis-deltageren hadde forlovet seg med sin daværende kjæreste, finansmannen Kris Robberstad.

Men etter drøye fire år sammen tok altså forholdet slutt i fjor høst.

- Det har vært en ganske gradvis prosess. Forholdet har gått over til å bli vennskap, bekreftet Aylar til «God kveld Norge» den gang.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD ETTER FIRE ÅR: I april i fjor avslørte Aylar Lie at forlovelsen med Kris Robberstad var brutt. Foto: Andreas Fadum
BRUDD ETTER FIRE ÅR: I april i fjor avslørte Aylar Lie at forlovelsen med Kris Robberstad var brutt. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Før Robbestad, fra 2007 til 2011, var 33-åringen sammen med legen Ozam Øzerk.

Aylar har gjort stor suksess på TV de senere årene.

I 2016 var hun deltaker i TVNorge-serien «71 Grader Nord», og hun har også fått bryne seg i TV-seriene «Masterchef» og «4-stjerners middag».

Skjønnheten kom også på andreplass i «Skal vi Danse» i 2010.

Hele Norges coronakart