Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nick Cordero er død:

- Ba meg passe på familien hans

Kondolansene strømmer inn etter Nick Corderos tragiske bortgang.

GODE VENNER: Skuespiller Zach Braff er blant dem som deler sin kondolanse etter Nick Corderos bortgang. Her er de to avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Skuespiller Zach Braff er blant dem som deler sin kondolanse etter Nick Corderos bortgang. Her er de to avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mandag kom den triste nyheten om at «Lilyhammer»-profilen Nick Cordero har gått bort, 41 år gammel.

Det var kona, Amanda Kloots, som delte den hjerteskjærende nyheten om ektemannens bortgang på Instagram. Kloots har hele veien vært åpen om mannens alvorlige sykdomsforløp etter at han testet positivt for coronaviruset.

Cordero ble innlagt på intensivavdelingen til Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles 31. mars, og tilbrakte totalt 97 dager på sykehuset.

«Gud har nok en engel i himmelen nå. Min kjære ektemann døde i morges. Han var omringet av kjærlighet fra sin familie, som sang og ba mens han rolig forlot denne jorda», var blant det Kloots skrev.

DØD: Skuespiller Nick Cordero har vært innlagt på sykehuset i over 90 dager. Nå forteller kona, Amanda Kloots, at han ikke overlevde komplikasjonene som fulgte etter at han testet positivt for coronaviruset. Video / foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Kjendisene i sorg

Som følge av skuespillerens bortgang er det flere kjente profiler som har delt sine kondolanser i sosiale medier, blant dem skuespiller Zach Braff (45), en nær familievenn av Nick Cordero og kona.

I et innlegg på Instagram minnes ham Cordero, og beskriver ham som den snilleste personen han har møtt.

«Men covid bryr seg ikke om sjelenes renhet eller godheten i hjertet ditt. Den siste tingen han noensinne sendte meg, var at jeg skulle passe på kona og hans ett år gamle sønn, Elvis. Jeg lover denne verdenen at de aldri vil trenge noe. Jeg føler meg så utrolig takknemlig for at Nick Cordero kom inn i livet mitt», skriver skuespilleren.

Skuespiller Josh Gad (39), som har stemmen til Olaf i «Frozen»-filmene, sørger også over tapet av Nick Cordero.

«Hjertet mitt er knust. Jeg føler meg dårlig. Sammen med hele Broadway-samfunnet og hele verden, sørger jeg over tapet av den utrolige Nick Cordero og sender kjærlighet og bønner til Amanda Kloots, Elvis og hele familien. Hvil i fred, Nick», skriver 39-åringen.

Skuespiller Lin-Manuel Miranda (40) deler også et innlegg på Twitter om Corderos brå bortgang.

«Ødeleggende. For et tap, for et lys. Hele hjertet mitt er med Amanda og familien hans i kveld», skriver han på Twitter.

DØD: Internettkjendisen Byron Bernstein, bedre kjent under aliaset «Reckful», er død. Han ble 31 år gammel. Foto: Privat Vis mer

- Håpet på et mirakel

Skuespiller Steve Kazee (44), kjent fra tv-serien «Legends» og filmene «Tempting Fate» og «Warriors», deler sin kondolanse i form av flere innlegg på Twitter.

«Jeg fikk aldri æren av å møte Nick Cordero. Det var et enormt tap for meg. Hver person jeg kjenner som møtte dette mennesket ble forandret til det bedre. Og alle som jeg kjenner som kjente ham er jeg sikker på følte seg heldige», skriver han i det første Twitter-innlegget.

«Jeg, som så mange andre, har fulgt Amanda Kloots sine oppdateringer hver dag og håpet på et mirakel. Dessverre tapte Nick kampen mot covid-19 i morges. Hjertet mitt knuser fordi han etterlater seg en ung sønn og en kone som elsket ham med alt de hadde å gi og jeg kan relatere», følger han opp med.

DELER SIN KONDOLANSE: Skuespiller Steve Kazee delte flere innlegg på Twitter om Broadway-stjernas bortgang. Her er han avbildet med forloveden Jenna Dewan. De to fikk sønnen Callum sammen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
DELER SIN KONDOLANSE: Skuespiller Steve Kazee delte flere innlegg på Twitter om Broadway-stjernas bortgang. Her er han avbildet med forloveden Jenna Dewan. De to fikk sønnen Callum sammen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Hør på meg, venner. Dette viruset diskriminerer ikke. Det bryr seg ikke om statistikker. Hjertet mitt er knust i natt for denne mannen og hans familie, og jeg ber dere alle ta dette på alvor og beskytte dere selv og andre», skriver han i et tredje innlegg på Twitter.

«Bruk maske. Vi kan overvinne dette. Vi må bare ha litt medfølelse med våre medmennesker og slutte å være så egoistiske. Hvil i fred, Nick. Jeg håpet virkelig å møte deg en dag. Nå blir jeg med resten av verden og sørger over deg», avslutter han det siste Twitter-innlegget med.

Også «Modern Family»-stjerna Jesse Tyler Ferguson (44) har fått med seg den triste nyheten om Corderos bortgang.

«Utrolig triste nyheter. Kan vi vær så snill gjøre det vi trenger å gjøre som et land for å bekjempe dette viruset sammen? Det bryr seg ikke om hvor sunn du er. Det bryr seg ikke om du vil dra til Fire Island. Det bryr seg ikke om at du er lei av å ha på deg maske. Få. Det. Inn», skriver 44-åringen på Twitter.

OPPFORDRER: Skuespiller Jesse Tyler Ferguson omtaler Nick Corderos dødsfall som veldig trist. Samtidig kommer han med en bønn om at alle kan prøve å gjøre det som skal til for å bekjempe coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
OPPFORDRER: Skuespiller Jesse Tyler Ferguson omtaler Nick Corderos dødsfall som veldig trist. Samtidig kommer han med en bønn om at alle kan prøve å gjøre det som skal til for å bekjempe coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han fortjente mer tid

Den amerikanske danseren og skuespilleren Frankie Grande (37), deler på sin side et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

«Hjertet mitt er knust over tapet av min venn, Nick Cordero. Så fort jeg møtte ham visste jeg at gud plasserte ham i livet mitt av en grunn. Han viste meg så mye kjærlighet og ledelse gjennom vennlighet, styrke i vanskelige tider og en sann verdsettelse av livet uansett hva som skjedde rundt ham», skriver han innledningsvis.

Videre skriver 37-åringen at Cordero alltid fikk ham til å smile og le når han var langt nede, og påpeker at han var magisk å dele scenen med.

«På scenen, bak scenen, Nick Cordero utenfor scenen var et av de fineste menneskene jeg noensinne har fått sjansen til å møte, jobbe med eller bare få kalle en venn. Han ble tatt fra oss for tidlig. Han fortjente mer tid til å være her sammen med familien og mer tid til å fortsette å dele den gaven livet hans var med verden», fortsetter han, og legger til:

«Men jeg vet at han vil leve videre i meg, for jeg forblir for alltid forandret for å ha kjent ham. Han vil leve videre i sin vakre kone Amanda Kloots og sin vakre sønn Elvis. Han vil leve videre i smilene til hvert publikum han noen gang har rørt med sin strålende stemme og fengende sjarm».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!