Lisa Marie Presley

- Ba om å ikke gjenopplive henne

Familien til Lisa Marie Presley skal ha bedt om at hun ikke skulle gjenopplives da hun ble innlagt på sykehus torsdag, ifølge TMZ.

DØDE BRÅTT: 12. januar ble Lisa Marie Presley hastet til sykehus. Hun var rockekongen Elvis' eneste barn.Video: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 12. januar ble det kjent at datteren til rockekongen Elvis Presley, Lisa Marie Presley, er død, 54 år gammel.

Hun ble hastet til sykehus etter å ha fått et antatt hjerteinfarkt.

Ambulansepersonell skal ha klart å få pulsen hennes tilbake før hun ankom sykehuset, men hun fikk, ifølge TMZ, et nytt hjerteinfarkt på sykehuset.

Nå skriver TMZ at familien signerte en avtale på sykehuset om å ikke gjenopplive henne dersom hun fikk et nytt infarkt.

- Med tungt hjerte

Seinere samme dag fikk angivelig rockekongens datter et nytt infarkt. På grunn av avtalen signert av familien ble hun ikke gjenopplivet, og erklært død kort tid seinere.

Lisa Marie var nettopp på Golden Globe-utdelingen tirsdag kveld i Beverly Hills. Hun og moren var til stede for å se Austin Butler (31) vinne en Globe for sin skildring av hennes avdøde far i filmen «Elvis».

Det var moren hennes Priscilla Presley (77) som annonserte datterens bortgang.

- Det er med tungt hjerte at jeg må dele den forferdelige nyheten om at min vakre datter Lisa Marie har forlatt oss. Hun var den mest lidenskapelige, sterke og kjærligste kvinnen jeg noen gang har kjent, sa Priscilla Presley i en uttalelse.

- Hjerteskjærende

I etterkant av dødsfallet har hun blitt hyllet på sosiale medier.

Presleys eksmann, Nicolas Cage (59), omtaler bortgangen som hjerteskjærende.

«Dette er hjerteskjærende nyheter. Lisa hadde den største latteren jeg noensinne har hørt. Hun lyste opp hvert rom, jeg er knust», sa Cage i en uttalelse fra manageren sin. Det melder CNN.

«Jeg finner en viss trøst i å tenke at hun er gjenforent med sønnen Benjamin», la Cage til, og refererte til Presleys sønn Benjamin Keough, som tok sitt eget liv i 2020.

Lisa Marie mistet sommeren 2020 sønnen Benjamin Keough. Bare 27 år gammel valgte han å ta sitt eget liv.

Faren hennes Elvis Presley døde selv av hjertestans bare 42 år gammel i 1977.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer