Chrishell Stause og Justin Hartley:

Ba om skilsmisse på melding

- 45 minutter seinere visste hele verden det.

SKILT: Chrishell Stause og Justin Hartley gikk fra hverandre i november 2019. Nå avslører Stause at det foregikk på en litt utradisjonell måte. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Chrishell Stause og Justin Hartley gikk fra hverandre i november 2019. Nå avslører Stause at det foregikk på en litt utradisjonell måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og eiendomsmekleren Chrishell Stause (39) giftet seg med skuespillerkjekkasen Justin Hartley (43) i 2017. Lykken ble imidlertid kortvarig, for allerede i november i fjor ble det kjent at duoen skulle skille lag.

Stause er mest kjent for Netflix-realityserien «Selling Sunset». Sesong tre av seerfavoritten ble tilgjengelig på strømmetjenesten fredag, og i den ferske sesongen får publikum se hvordan Stause reagerer da hun får beskjeden om at Hartley har tatt ut skilsmisse.

Det foregikk nemlig på en heller utradisjonell måte. I serien kan man se Stause avsløre overfor Mary Fitzgerald at Hartley informerte henne om at han hadde tatt ut skilsmisse over tekstmelding i november 2019.

- Han sendte meg en melding om at han hadde tatt ut skilsmisse. 45 minutter seinere visste hele verden det, sier 39-åringen, ifølge People.

- Ingen kontakt

Stause avslører også at hun og eksen nesten ikke har snakket sammen siden den skjebnesvangre novemberdagen i fjor.

- Jeg snakket med ham like etterpå, fordi jeg trodde det var tull. Men det var på en måte slutten på kommunikasjonen, sier hun i serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer